Noutati :

A inceput Timagralim 2012! Utilaje si unelete ecologice si expozitie de animale pot fi vazute la Timisoara! VEZI GALERIE FOTO!

22 iunie, 2012 - 09:28 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. A  X-a editie a Timagralim aduce in fata timisorenilor cele mai moderne tehnici agricole, dar si animale si produse ecologice, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului.

Prezenta in expozitie a companiilor din strainatate demonstreaza interesul tot mai ridicat al investitorilor straini pentru sectorul agroalimentar romanesc. Acestia, impreuna cu participantii din Romania, ofera vizitatorilor o imagine de ansamblu asupra ultimelor tehnologii in domeniul agriculturii, industriei alimentare si zootehniei“, explica unul dintre organizatori.

Manifestarea are loc la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului in perioada 22-24 iunie.

Conceputa ca o manifestare focalizata pe dezvoltarea si promovarea sectorului agricol atat in Romania, cat si in zona transfrontaliera, aceasta editie aniversara a expozitiei Timagralim se remarca printr-un bogat program ce va cuprinde seminarii tematice si workshop-uri, demonstratii zilnice cu utilajele in camp, prezentari de loturi de culturi experimentale in cadrul Zilelor Campului, expozitie de animale cu acordare de premii, spectacol ecvestru, degustari de produse traditionale si tombola vizitatorului.

Astfel, in cadrul Timagralim 2012 sunt prezentate utilaje, instalatii si echipamente pentru industria alimentara, echipamente de curatenie, intretinere, igiena, protectie, aparatura de laborator si sisteme de cantarire pentru industria alimentara, precum si software pentru industria alimentara.

Nu lipsesc traditionalele produse proaspete, produse instant, conserve, preparate si semipreparate din carne si peste, miere si produse apicole, aditivi, membrane, coloranti, condimente alimentare, arome etc.

Printre utilajele ce pot fi achizition ate din acest loc se numara masini, utilaje de lucrat solul, intretinerea culturilor si semanat, combine pentru recoltat diferite culturi, masini, utilaje si unelte pentru sere, uscatoare, silozuri, transportoare pentru cereale, tractoare, remorci, incarcatoare, piese de schimb, accesorii pentru masini agricole, GPS, carburanti, lubrifianti, pneumatice, agricultura ecologica s.a.m.d.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...