Noutati :

A fost scos din nou la licitatie Complexul Sportiv de cartier din Calea Lipovei la Timisoara, pentru 5 milioane de euro

21 mai, 2020 - 09:06 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Dupa ce la prima licitatie s-a prezentat o singura firma cu datorii si fara niciun angajat, care n-a trecut evaluarea, acum Primaria Timisoara isi incearca din nou norocul. A scos a doua oara la licitatie Complexul Sportiv de cartier din Calea Lipovei.

CITESTE SI: Interzicerea manelelor in spatiul public la Timisoara e discriminare. Decizia CNCD impotriva primarului

Anuntul a fost postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice joi dimineata.

Conform acesteia, se cauta o firma care sa execute „lucrari pentru obiectivul de investitie: „Complex sportiv zona Lipovei (bazin de inot acoperit, bazin de inot in aer liber, terenuri de tenis, teren multifunctional, alte amenajari interioare si exterioare) str. Verde, Silistra – Zona Lipovei, Timisoara”, in conformitate cu documentaţia Proiectului Tehnic (parte scrisa si desenata)„.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 30 iunie.

Complexul sportiv urmeaza sa se intinda pe o suprafata de 11.000 de metri patrati, unde se vor construi bazine de inot, terenuri de tenis, un turn de catarat, dar si o sala de sport multifunctionala, in care se vor putea practica mai multe sporturi. De asemenea, in exteriorul constructiei urmeaza sa fie realizata si o parcare, cu putin peste 100 de locuri.

Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la 24,6 milioane de lei, adica putin peste 5 milioane de euro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Scoala gen 7 e supraaglomerata !!!!! Fa o scoala robulache !

 2. Praf in ochi pentru prostime. Cate au fost realizate din tot ce s-a promis? A terminat unele proiecte incepute de pe vremea lui Ciuhandu… Sau cum se lauda el ca a terminat de platit ratele la firobuze :)))
  Romanii au memoria foarte scurta.

  • Sunt Români cu mintea foarte scurtă și oameni cu capetele seci și mâncători de kăkt ca tine. Dacă în fiecare mandat s-ar fi făcut numai cât a făcut Robu astăzi Timișoara arăta cu totul altfel.
   Tu ești un FULL IDIOT care nu poți să pricepi că un oraș are o mie de proiecte mici pentru care îți trebuie bani.
   Toate orașele din vest sunt dezvoltate pentru că au datorii atât de mari încât nu le mai poate plăti niciodată. A se vedea datoriile orașelor cum sunt Karlsruhe înfrățit cu Timișoara Salzburg sau Regensburg să nu mai vorbim despre orașele de peste un milion. Primăria are foarte multe proiecte vitale pentru oraș pentru care este asigurată finanțarea dar și pentru care trebuie găsită finanțare.
   În Timișoara singurul proiect important este
   scoaterea liniei de tren din oras si inlocuirea ei cu o șosea rapidă cu descărcare la MALL unde este centrul poluării din oraș, descărcarea pe toate străzile adiacente și legătura cu șoseaua de centură care trebuia proiectată de idolii tai din PSD la patru benzi.
   Ăsta trebuia să fie proiectul lui Witz Fritz si atunci ar fi fost primul om votat de mine în România. Dar tu ești prea odihnit la minte să înțelegi așa ceva.