Au scapat ca prin minune. Doi oameni salvati de pompieri dupa ce s-au prabusit cu ATV-urile in rapa

Doi oameni au scapat cu viata ca prin minune, dupa ce ziua de distractie cu ATV-ul prin padure s-a transformat intr-un adevarat cosmar.

CITESTE SI: Razie de proportii la Timisoara si comunele din apropiere. Soferi beti sau drogati prinsi si zeci de amenzi impartite de politisti

Primul care a avut nevoie de ajutor a fost un batran de 70 de ani, care a cazut cu ATV-ul intr-o rapa adanca de 15 metri. Cand au ajuns la el, pomperii l-au gasit prins sub vehicul.

La numarul unic de urgenta 112 a fost anuntat faptul ca o persoana a cazut cu un ATV intr-o rapa adanca de aproximativ 15 metri, din municipiul Petrosani.

Pentru a ajunge in zona indicata, din cauza terenului accidentat si a declivitatii mari, salvatorii au fost nevoiti sa parcurga pe jos aproape 2 kilometri, transportul echipamentelor si accesoriilor necesare salvarii presupunand un efort sustinut.

La locul evenimentului, ATV-ul era rasturnat peste barbatul in varsta de 70 de ani„, transmite ISU Hunedoara.

La doar o jumatate de ora distanta, un al doilea apel anunta ca o tanara s-a prabusit cu ATV-ul intr-o alta rapa, mai bine de 100 de metri.

Dupa ce a fost localizata de catre salvatori, femeia a fost ridicata, folosindu-se targa lopata si salteaua vacuum, pana la echipajul de prim-ajutor, unde a fost evaluata medical”, au adaugat reprezentantii ISU Hunedoara.

Atat tanara de 22 de ani, cat si batranul de 70 de ani au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.