4 raniti, intre care 2 copii, dupa un accident pe drumul ce leaga Timisoara de Buzias

TIMISOARA. 4 oameni, intre care o fetita de 1 an si una de 16 ani, au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei, pe drumul care leaga Timisoara de Buzias.

Accidentul a avut loc in apropiere de localitatea Albina, dupa ce soferul, care conducea dinspre Cheveresu Mare catre Timisoara, a pierdut controlul volanului.

Un barbat, in varsta de 29 de ani, a condus un autoturism pe DJ 592, dinspre Cheveresu Mare inspre Albina, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra directie de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma impactului au rezultat 4 victime, respectiv: conducatorul auto, o femeie de 29 de ani si doua minore, de 1 an si 16 ani, pasagere in autoturism”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

In urma accidentului, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.