I-a dat cu spray in ochi si i-a furat geanta plina cu bani. Talhar prins dupa ce a atacat un postas

TIMISOARA. Un talhar a fost prins la scurta vreme dupa ce a atacat un postas, in scara unui bloc din orasul hunedorean Lupeni.

CITESTE SI: Charlie Ottley, celebrul realizator britanic de documentare TV, talharit la Timisoara. A ramas fara echipamente de zeci de mii de euro 

Totul s-a intamplat luni dimineata, cand postasul, o femeie, a fost incoltita in scara unui bloc. Aceasta a fost agresata de un barbat ce purta masca pe figura si care i-a dat cu spray lacrimogen in ochi, apoi i-a furat geanta cu bani si acte.

Astazi, in jurul orei 10:30, Politia Municipiului Lupeni a fost sesizata prin Serviciul National Unic Apeluri de Urgenta 112 cu privire la faptul ca o femeie, factor postal, in timp ce isi desfasura atributiile de serviciu in scara unui bloc de locuinte din Lupeni, a fost atacata de un barbat necunoscut (ce purta o masca de protectie chirurgicala), care prin utilizarea unui spray iritant lacrimogen a deposedat-o de geanta in care avea o suma de bani si diferite plicuri si documente postale”, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Imediat ce s-a dat alarma, echipajele de politie au intrat in alerta, iar la scurta vreme, talharul a fost prins. Barbatul, in varsta de 37 de ani, care avea la el si geanta furata, a fost dus la sediul Politiei, pentru audieri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.