Muzica, dans, traditii la Festivalul Etniilor la Muzeul Satului Banatean din Timisoara. Intrarea este libera

TIMISOARA. Una dintre cele mai pitoresti si colorate sarbatori ale Banatului se desfasoara in acest sfarsit de saptamana la Timisoara.

Duminica, 5 iunie, de la ora 17.00, se desfasoara cea de-a XXI-a editie a Festivalului Etniilor, organizata de Centrul de Cultura si Arta al Consiliului Judetean Timis la Muzeul Satului Banatean de la Padurea Verde.

Este sarbatoarea multiculturalitatii ce defineste Banatul prin intermediul obiceiurilor si traditiilor etniilor: sarba, germana, maghiara, bulgara, slovaca, rroma, evreiasca, ucraineana, ceha si aromana, care vor etala frumusetea costumelor populare si vor aduce pe scena Muzeului Satului Banatean cantece si dansuri ce reconstituie, într-un fascinant puzzle cultural, spiritul bunei trairi impreuna.

Invitati in recital sunt Vasile Conea, Otilia Duma si Formatia Doru Taranu.

Intrarea este libera!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.