Se inchide Pasajul Michelangelo din Timisoara, timp de cateva ore

TIMISOARA. Pasajul Michelangelo din Timisoara va fi inchis timp de cateva ore, pentru lucrari de mentenanta.

CITESTE SI: Se schimba traseele unor mijloace de transport in comun din Timisoara, la sfarsit de saptamana 

Astfel, Pasajul Michelangelo va fi inchis sambata, 14 mai, intre orele 08.00 si 13.00 pentru unele lucrari de mentenanta la statia de pompare ape meteorice, precum si a retelei de canal si a receptorilor pluviali.

Va reamintim ca este inchis traficul rutier si pe str. 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins intre str. Ghirlandei si str. Cluj din 2.05.2022 pâna in 16.05.2022 pentru lucrari de reparatii cu mixtura asfaltica la linia cale.

De asemenea, este restrictionat traficul rutier in zona intersectiei str. Cluj – str. 1 Decembrie 1918 – str. Aries, prin inchiderea benzilor 1 si 2 de circulatie de pe str. Cluj si str. Aries pe un tronson de aproximativ 20 m, in 14.05.2022 si 15.05.2022, pentru executarea lucrarilor asfaltare si montare a masticului bituminos la linia cale tramvai.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. 1. Iluminarea pasajului este sub orice critica (partea subterană)
    2. „Radarele” de pe intrari indica absolut aiurea! (Ca de fapt toate cele montate in Timișoara)
    Chiar nu se poate face nimic in acest sens? Am inteles ca (nici asta) nu este treaba PMT dar poate este totusi treaba cuiva.