Se schimba traseele unor mijloace de transport in comun din Timisoara, la sfarsit de saptamana

TIMISOARA. Din cauza unor lucrari de asfaltare pe strada 1 Decembrie 1918, din Timisoara, sambata, circulatia mijloacelor de transport din aceasta zona va fi deviata.

CITESTE SI: ‘Sa nu puna credinciosii pe ele anafura sau apa sfintita’. Lampi ca niste masute la Catedrala Mitropolitana din Timisoara. Ruben Latcau: Sunt in ultimele tendinte, previn poluarea luminoasa. Foto 

Astfel:
– tramvaiele liniilor 6a si 6b vor circula deviat pe urmatorul traseu (dus-intors): Gara de Est – Piata Badea Cartan – Piata Traian – Piata 700 – Catedrala Mitopolitana – Piata Sf. Maria – Piata Balcescu – bulevardul Liviu Rebreanu – A.E.M. – Ciarda Rosie.
– traseul liniei 23 va fi prelungit pana la Gara de Est pe traseul (dus -intors): A.E.M. – Calea Stan Vidrighin – strada Stefan cel Mare – Piata Traian – strada Dacilor – Piata Badea Cartan – strada Mihail Kogalniceanu – Gara de Est.

Totodata, ca urmare a lucrarilor la infrastructura tehnico-edilitara din zona Calea Stan Vidrighin si a problemelor pe care le ridica transbordarea in siguranta a calatorilor in si din statiile de pe traseul liniei 23, ca urmare a consultarilor cu reprezentantii Primariei Timisoara, statiile Detergenti, Mecatim si Spumotim vor fi suspendate incepând cu data de 13.05.2022, ora 12.

Pe traseul liniei 23, se vor pastra statiile de capat Garaj S.T.P.T., respectiv A.E.M., iar in cursul saptamânii viitoare Primaria Timisoara, reprezentantii S.T.P.T. și reprezentantii executantului lucrarilor de pe Calea Stan Vidrighin vor asigura o solutie tehnica pentru amenajarea unei statii si a unei treceri de pietoni la mijlocul tronsonului A.E.M. – Garaj S.T.P.T.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.