3 din 3 în deplasarile din tara pentru CSM Lugoj

TIMISOARA. Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj si-a continuat periplul prin tara cu o noua victorie. Dupa ce a invins la Bucuresti in weekend pe Rapid 3-0 si Dinamo, 3-1, elevele lui Ugljesa Segrt s-au impus si la Craiova. A fost 3-1 pentru banatence in Cetatea Baniei in a 3-a deplasare la rand in mai putin de 5 zile.

CITESTE SI: Primele lucrari la Centrul de legume si fructe construit de Consiliul Judetean Timis, la Tomnatic 

Pe seturi, oltencele au rezistat doua manse, 22-25 si 25-20, apoi alb-albastrele din Banat au preluat au initiativa si si-au facut jocul usor, 18-15, 12-25 si 1-3 la seturi dupa 90 de minute de joc. Georgiana Popa a fost, ca si in meciul precedent cea mai buna marcatoare a echipei (24).

Asadar, un mini-tur de tara cu 3 victorii in play-off-ul locurilor 5-8 si CSM si-a consolidat locul 5, care inseamna o noua prezenta europeana, in Challenge Cup, la fel ca si in ultimele editii de campionat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.