Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara 10 Prajini, vin la Timisoara, la Festivalul Fanfarelor, in Parcul Primaverii

TIMISOARA. Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis organizeaza sambata, 16 aprilie, o noua editie a Festivalului Fanfarelor.

CITESTE SI: Colterm intra in faliment, daca administratia Fritz nu cumpara certificatele de poluare aferente anului 2021. Documentul firmei de insolventa transmis Primariei Timisoara 

La manifestarea din acest an de la Muzeul Satului Banatean participa Fanfara Pro Amicitia din Timisoara, Fanfara Banater Musikanten, Fanfara din Giroc, Fanfara Societatii Culturale Doinitorii Banatului din satul Varadia, comuna Mercina, judetul Caras Severin si Fanfara Bisericii Ortodoxe din Almas, judetul Arad.

Invitat in recital este Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara din 10 Prajini. Ovidiu Lipan Tandarica este un artist complex, recompensat de presedintele Romaniei pentru intreaga sa cariera cu Ordinul Meritul Cultural în grad Cavaler. Va aduce pe scena mare a Muzeului Satului Banatean din Timisoara ritmurile balcanice si compozitiile sale unice care combina obiceiurile si traditiile cu muzica contemporana. Timisorenii vor putea asculta melodii cunoscute din creatia sa cum ar fi Margareta, Tango Toledo sau Balerina, interpretate alaturi de Fanfara 10 Prajini.

Festivalul va fi deschis la 12:30 cu parada traditionala, iar programul va continua la ora 13 cu recitalul fanfarelor pe scena mare a Muzeului Satului Banatean.

Evenimentul face parte din cadrul programului Parcul Primaverii, finantat de Consiliul Judetean Timis, care începe in 15 aprilie la Muzeul Satului Banatean. Intrarea este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.