Incendiu violent langa Bucuresti. Circulatia masinilor blocata pe soseaua de centura

Flacari inalte si fum care se vede de la kilometri departare, dupa ce materialele dintr-un centru de colectare au luat foc.

CITESTE SI: Tramvaiul turcesc nou-nout care a luat foc la Timisoara nu era receptionat si nici platit. Firma Bozankaya va cerceta cauzele incendiului 

Incendiu a izbucnit in localitatea Glina, intr-un depozit in care se afla caroserii de masini, lemne, dar si diferite deseuri reciclabile, suprafata afectata fiind de aproape 1000 de metri patrati.

13 autospeciale ale pompierilor intervin la fata locului, unde mai sunt prezente doua echipaje SMURD si unul de descarcerare. Posibilitatile de alimentare cu apa a autospecialelor in zona respectiva sunt limitate. Nu exista informatii despre posibile victime, scrie digi24.ro.

Din cauza fumului gros, circulatia masinilor pe centura capitalei este oprita.

In jurul orei 17:11, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul ca, in comuna Glina arde un centru REMAT. Avand in vedere conditiile de vizibilitate redusa, la fata locului s-au deplasat imediat politistii din Popesti Leordeni si Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activitatilor din competenta, de dirijare si deviere a traficului. De asemenea, la fața locului se afla si pompierii militari pentru activitati specifice din competenta. Politistii rutieri informeaza participantii ca, traficul se deviaza prin Bucuresti si prin DN3”, transmite Politia.

Locuitorii din zona au primit si un mesaj Ro-Alert sa evite zona incendiului si sa inchida ferestrele caselor.

Pompierii urmeaza sa stabileasca cauzele producerii incendiului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.