Daca ultima impresie din amicale conteaza, atunci Poli Timisoara arata rau: esec cu Ghiroda. Saptamana viitoare incepe campionatul cu un duel tare cu Petrolul

TIMISOARA. Poli nu s-a remarcat nici in testele iernii pe plan ofensiv. Intre altele, alb-violetii au reusit doua remize albe, iar vineri chiar mai rau, au pierdut 0-1 cu liderul din C8, Ghiroda, care a marcat prin fundasul veteran Mihai Hecsko.

CITESTE SI: Pana in august 2023, se inchide o bucata de strada, iar doua troleibuze vor circula pe trasee modificate la Timisoara 

Pe o vreme destul de neprietenoasa, Poli a dominat, dar destul de steril, in timp ce ghirozenii au jucat ingrijit, nu au lasat spatii si s-au impus in fata unui adversar dintr-un esalon superior. Semne nu prea incurajatoare, mai ales in atac, iar Poli va debuta oficial in 2022 pe 24 februarie, intr-un joc disputat pe teren propriu, Dan Paltinisanu, de la ora 20 cu puternica echipa Petrolul Ploiesti.

Reamintim, Poli s-a pregatit pe plan local, in timp ce multe echipe de Liga 3 si chiar din fotbalul judetean si-au permis cantonamente in statiuni…

Din pacate nu am dat gol si am si aratat destul de rau. Cel putin in prima repriza nu am avut niciun fel de realizari, am fost haotici… era ultimul joc si asteptam altceva… Chiar saptamana aceasta discutam, am avut prospetime la antrenament, ne-am simtit destul de bine, insa astazi la joc nu am aratat asa cum ar trebui. Ne-am si pierdut luciditatea la un anumit moment, cel putin in prima repriza, caci in a doua lucrurile s-au mai asezat. Am avut o mai buna organizare pe faza de atac, ne-a lipsit finalizarea. Dar in prima repriza am aratat destul de rau, chiar daca am venit si cu anumite improvizatii, date fiind accidentarile, am incercat eventuale solutii pentru jocul de joi”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul Politehnicii.

Politehnica: Paduraru (76, Harrison) – D. Radu, Scutaru (46, Mera), Bocsan, Pamfile – Plumbuitu (46, Olariu), Ignea, Lazar (83, Zaluschi), Oanea (64, Vukoje) – Gerbi (46, Rogosic), Ursu (64, Sintean). Antrenor: Nicolae Croitoru.

In alta ordine de idei, Ripensia disputa si ea maine ultimul test, la 100 km de Timisoara, pe terenul divizionarei a III-a, Crisul Chisineu Cris.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.