Universitatea Politehnica Timisoara gazduieste cursurile primului micro-MBA dedicat profesionistilor in HR – ‘Talent Academy’ 2022

TIMISOARA. Un micro-MBA pentru profesionistii din HR livrat in Romania prin Connect CEE, University of Suffolk si scoala Pentru Oameni Responsabili (SPOR) si gazduit in spatiile Universitatii Politehnica Timisoara va debuta in martie 2022 cu a doua generatie de cursanti din Romania si cu o extindere geografica importanta.

In Timisoara, cursurile vor avea loc in atelierul Google din cadrul Facultatii de Management in Productie si Transporturi, intr-o serie de sase module, cate unul pe luna, cu durata de o zi fiecare. La final, cursantii vor primi un Certificat International emis de University of Suffolk.

Programul ”Talent Academy” este un concept educational de nivel post-universitar si de o complexitate egala cu a unui MBA, construit in special pentru profesionistii in resurse umane si managerii de talente din organizatii. Talent Academy este un program acreditat la nivel international, care ofera participantilor sai standarde globale de calitate. Dupa finalizarea acestui program acreditat international, participantii vor primi un certificat de absolvire emis de Universitatea din Suffolk, Regatul Unit al Marii Britanii.

Acest program educational este creat si livrat de profesorul britanic Andrew Taylor, un profesionist cu o cariera de peste 25 de ani in mediul universitar si consultanta de business in Europa, America de Nord si Asia. A lucrat ca head-hunter, consultant de management, director de HR pentru companii precum Coca-Cola, Holcim, AIG, PwC, GSK, Deloitte, Orange, Volksbank, ING sau Vodafone. Autor al mai multor carti si articole de cercetare academica, Andrew Taylor a obtinut doctoratul la Universitatea Cardiff si este directorul Transylvania Executive Education, organizatia care livreaza programele britanice Executive MBA la Cluj, in parteneriat cu Buckingham University, University of Suffolk si Hull University Business School.

Programul Talent Academy Advanced include sase module de studiu. Cele sase module se livreaza in sesiuni fata in fata, cu durata de o zi, organizate la circa o luna distanta unul de celalalt, respectand si lunile de vacanta de vara (nu sunt programate cursuri in iulie-august). Programul efectiv al cursurilor este stabilit de comun acord de catre liderul programului, Andrew Taylor si componentii fiecarei grupe de studiu. Versiunea Advanced este dedicata cursantilor cu un grad de senioritate ridicat, nu neaparat cu rol de manager si include modulele: Strategic HR Management; Performance Management; Employer Branding; Motivation & Personality; Management & Leadership; High-Performance Management.

Inscrierile pentru noua generatie de cursanti incep acum, cu avantajul conservarii costului de early-booking, identic cu cel practicat in 2021. Preinscrierile se pot face completand formularele de pre-inregistrare de pe site-ul scolii SPOR: https://scoalaspor.ro/programe/talent-academy-advanced/. Costul early-booking integral al programului, care include toate cele sase module, este de 1800 euro + TVA, urmand a fi achitat de catre cursanti la inceperea programului, in martie 2022. Mai multe detalii pot fi obtinute prin e-mail, la [email protected].

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.