Petrecere de Halloween in pandemie oprita de politisti in Timis. Au curs amenzile

TIMIS. Muzica, bautura si multa voie buna, pana in momentul in care la chef au aparut neinvitati si politistii.

CITESTE SI: Avariile se tin lant la Colterm, o multime de timisoreni afectati. Lista zonelor in care oamenii nu au caldura si apa calda

Oamenii legii au organizat o noua razie de cateva ore duminica, iar intr-un local din Beba Veche au dat peste o petrecere de Halloween.

N-au gasit prea multi participanti, intrucat aceasta abia incepea, astfel ca a fost oprita inainte sa vina toti invitatii. Cei sositi deja, in frunte cu organizatorul, s-au ales cu amenzi de 14.000 de lei.

Politistii impreuna cu jandarmii, pompierii, inspectorii ITM si colegii de la Politia Locala au facut controale la Timisoara si in judet pentru a limita raspandirea COVID-19.

279 de oameni ai legii au verificat 164 de localuri, terase si magazine, dar si 128 de mijloace de transport. Au legitimat 2.500 de oameni si au rupt 149 de amenzi, majoritatea pentru nepurtarea mastii de protectie. Au fost sanctionati cu cate 500 de lei si trei timiseni care au plecat noaptea de acasa fara declaratie si fara un motiv intemeiat, desi erau nevaccinati.

Valoarea amenzilor se ridica la peste 50.000 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.