Avariile se tin lant la Colterm, o multime de timisoreni afectati. Lista zonelor in care oamenii nu au caldura si apa calda

TIMISOARA. Nu se mai sfarsesc necazurile pentru timisorenii racordati la Colterm. De zile intregi, compania de termoficare se confrunta cu avarii pe retea, aceasta de la repornirea sistemului joi, dupa ce orasul a ramas in frig trei zile, intrucat niciun furnizor de gaz nu a mai vrut sa livreze combustibil odata ce administratia Fritz a decis intrarea in insolventa.

Reprezentantii Colterm anunta luni dimineata ca nu a reusit sa remedieze defectiunile aparute in mai multe zone, dar si ca s-au ivit altele noi.

Din cauza complexității lucrărilor de reparații la rețelele de apă caldă și căldură, apărute în cursul zilei de ieri, vă anunțăm că o parte dintre imobilele arondate punctelor termice nu au putut fi alimentate cu apă caldă și căldură. În prezent, echipele COLTERM sunt pe teren și lucrează pentru remdierea următoarelor avarii:

– PT 25 – Zona C. Aradului – avarie la conducta de apă caldă, imobilul pep e str. Calea Aradului nr. 8

– PT 83 – Zona C. Șagului – avarie la conducta de încălzire. Sunt afectate imobilele de pe străzile Muzicescu, Onoarei, Intrarea Sabinei. În prezent se lucrează la înlocuirea a 6 metri de rețea.

– PT 22 – Zona Take Ionescu – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe str. Cărvunarilor (nr. 2, 4 și 9), str. Zurobara (nr. 2 și 8), str. Olimpiadei (nr. 11);

– PT 55 – Zona Averescu, nr. 61 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele de pe străzile Averescu, Martirilor și Mihai Apro;

PT 92 – Zona Orion, nr. 24 – avarie la conducta de apă caldă. Afectează imobilele situate pe străzile Orion, Balmoș și Constantin Brezan.

Echipele COLTERM fac toate eforturile ca reparațiile să fie finalizate cât mai repede, astfel ca, până în această după-amiază, la ora 16, toate aceste lucrări să fie finalizate și toți consumatorii să beneficieze de apă caldă și căldură”, transmit reprezentantii Colterm.

Va reamintim, Colterm livreaza agentul termic catre timisoreni la o temperatura de 36 de grade.

In acest moment, administratia Fritz are contract pentru furnizarea gazului catre Colterm pana in 6 noiembrie, ora 7.00 dimineata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. borg spune:

  PSD cere formarea unui guvern de specialiști, că după ăștia nu ramane nimic de furat

  • raspuns spune:

   Sa stea linistiti toti ca o sa vina psd-ul sa le plateasca facturiel la intretinere , cat e imbeci/a esti sa spui asa ceva cati primari psd-isti au fost in acest oras??? de aceea e coltermul in faliment???

 2. razvan spune:

  sa ocupat dl Fritz impreuna cu specialistii de pregatirea acestei ierni. Se vede, au fost asa de priceputi incat inca ii cald afara. Ei pot sa spuna ca asa competenti si verzi au fost ca va incalziti direct de la soare cu emisii 0 de carbon.

 3. papagalul galben spune:

  Da bre, Fritz e ala vinovat ca pocnesc toate tevile in pamant de la reteaua coapta a Colterm, nu administratia penelista care nu a facut nimic timp de 8 ani ca sa inlocuiasca conductele si sa restructureze gaura asta neagra.

  Fritz trebuia sa schimbe reteaua de termoficare in 9 luni pana la venirea iernii, cand nici macar contractele de reparatii semnate de administratia Robu nu au fost finalizate de constructorii care au fost selectati de fosta administratie.

  Si alea 350 de milioane lasate datorie de Robu tot vina lui Fritz or fi probabil.
  Are bubele lui Fritz, dar situatia econonice dezastroasa in care e Colterm nu e una din ele.

 4. Baaaa idiotilor spune:

  Nu puteți înțelege că așa a câștigat PIZEDeUl mereu! A fost la putere imediat după loviluție, a spoliat lumea prin inflație, șomaj, hoție, a cheltuit bani pe care nu-i aveau, apoi i-a lăsat pe proștii ceilalți când era țara pe văruială și proștii ceilalți, la fel de hoți, au strâns șurubul la maxim ca să poată fura și să aducă cumva țara pe linia de plutire! Apoi alegătorii proști au pus botul că PSD-ul „le-a dat”, au ales iar pizedeul și ciclul se repetă!
  Rețeaua de țevi s-a copt în 9 luni de când e fraiericiul ăsta primar? Nu, s-a copt în treizeci de ani, dacă s-ar fi reabilitat pe bune, nu crăpau acum una după alta!

 5. Nelu spune:

  Minciuni,minciuni, minciuni,17grade în casă și apă caldă la lighean