Sute de elevi din Timis trec la invatamantul online, de luni. Localitatile in care nu se mai merge la scoala

TIMISOARA. Au fost stabilite localitatile in care, de luni, 27 septembrie, elevii trec la invatamantul online.

CITESTE SITimisoara a ajuns la 5,35 la mie rata de infectare cu COVID. 100 de copii depistati pozitiv in ultimele 24 de ore in Timis, judetul cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus

Astfel, la nivelul judetului Timis, nu se vor mai face ore cu prezenta fizica la scolile din Ghiroda, Mosnita Noua, Bucovat, Padureni, Bara si Moravita.

Astfel, conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în județul Timiș unitățile de învățământ din localitățile în care s-a depășit rata de infectare de 6/1000 de locuitori, adică Bara, Moravița, Ghiroda, Bucovăț, Pădureni și Moșnița Nouă trec în online.
Prevederile Hotărârii CJSU devin obligatorii începând cu data de 27 septembrie 2020„, se arata in hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis.

Pe de alta parte, autoritatile anunta ca decizia privind scenariile dupa care se desfasoara scoala se ia in fiecare vineri si este valabila pentru o perioada de o saptamana.

Va reamintim, in ultimele 24 de ore, la Timisoara si in judet au fost confirmati 100 de copii cu COVID.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.