Copiii de 10 ai Romaniei recompensati cu bani de Guvern. Ce sume vor ajunge in Timis

TIMIS. Elevii care au obtinut note de 10 la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat vor fi rasplatiti cu diferite sume de bani pentru efortul lor.

CITESTE SI: Elevii vaccinati ar putea avea anumite avantaje in anul scolar care incepe in septembrie. Anuntul ministrului Educatiei 

Astfel, absolventii de clasa a XII-a care au primit nota maxima vor incasa cate 3000 de lei, iar cei care au incheiat clasa a VIII-a vor avea de luat cate 1000 de lei de la stat. Vorbim despre elevii care au trecut de aceste examene in iunie si iulie, scrie digi24.ro.

Este vorba de un numar de 163 de elevi care au luat nota 10 la Bacalaureat si care vor fi premiati cu 3000 de lei per elev si de 132 de elevi care au luat nota 10 la Evaluarea Nationala. Acestia vor fi premiati cu 1.000 de lei”, a spus ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Astfel, in Timis, pentru performantele scolare la Evaluarea Nationala, vor primi cate 1000 de lei 9 scolari. Copiii care au primit 10 si la romana si la matematica sunt de la:

Scoala Gimnaziala 16 Timisoara – o medie de 10
Scoala Gimnaziala 7 Timisoara – o medie de 10
Scoala Gimnaziala 18 Timisoara – o medie de 10
Colegiul C.D. Loga – patru medii de 10
Scoala Gimnaziala 30 Timisoara – o medie de 10
Scoala Gimnaziala Dumbravita – o medie de 10

Absolventii de clasa a XII-a care vor incasa cate 3000 de lei sunt doar trei. Doi dintre ei provin de la Colegiul C.D. Loga, din Timisoara, iar cel de-al treilea de la Liceul Iulia Hasdeu din Lugoj

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.