Se cauta o firma care sa faca reparatii dupa muncitorii Colterm care au spart strazi sau spatii verzi pentru lucrari la conducte in Timisoara

TIMISOARA. Au facut interventii la tevi, iar in urma au ramas santuri neastupate, asfalt spart sau spatii verzi devastate. Vorbim de muncitorii Colerm care au facut lucrari la retea, iar compania de termoficare trebuie sa readuca zonele la starea initiala.

Se cauta o firma care sa faca reparatii in tot orasul in urma acestor interventii si a lansat o licitatie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Se au in vedere mai multe lucrari: „Refacere trama stradala (carosabil,trotuare), constructii si umpluturi de pamant aferente spatiilor verzi in Municipiul Timisoara, in urma lucrarilor de mentenanta (lucrari de interventii programate si reparatii accidentale), a lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de termoficare (retele termice primare si secundare, de apa calda de consum, apa rece hidrofor, aductiuni de apa).
Lucrarile de refacere constau in principal in: taierea betonului si asfaltului cu masini speciale cu disc; sapatura manuala sau mecanica cu semnalizarile aferente;compactare umpluturi de nisip sau balast; refacere umpluturi de pamant in zone verzi; refacere sau executie elemente de constructii la camine termice (placi de acoperire, grinzi din beton armat; pereti din beton, hidroizolatii,etc.); refacere trama stradala (carosabil,trotuare); transport pamant, moloz, betoane„, se arata in documentatia postata in SICAP.

Valoarea estimata a contractului este de 1.673.789 lei fara TVA, adica aproximativ 400.000 de euro cu TVA. Suma este impartita in 4 loturi care sa acopere toate zonele orasului, nord, sud, est si vest.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 30 august.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pe Bd Take ionescu se chinuie de luni de zile sa schimbe conducta, in urma lor a ramas prapad, santuri, mizerie sinistra.
    Nu se misca nimic, lucram ca la stat!

  2. Ela e tot menejer acolo?

  3. De ce nu se cauta o firma care sa ne ,,scape,, de fritzake lgbt-istul??

  4. În orașul din Austria unde trăiesc din 86 s-a băgat fernwerme, adică un fel de încălzire tip COLTERM !
    S-au săpat șanțurile după care pământul a fost cărat și depozitat inafara orașului, s-au băgat țevile iar pe măsură ce șantierul înainta în urmă cu cel mult 50m șanțul era astupat fără praf și fără noroaie, iar ăștia caută acum după ce au spart tot firmă să repare !!!!!????
    Pariez cu oricine că prețul unui metru liniar de conductă
    băgată de COLTERM costă mai mult decât unul din Austria !!

  5. Pe unde au spart astia zici ca au trecut talibanii.

    Dupa prima polaie se lasa pamantul si apar cratere de toata frumusetea. Vezi parcarea ecologica din spatele cumitirului Calea Sagului, clabucet colt cu vulturilor.

    Au distrus pavajul parcarii si l au pus inapoi in bataie de joc. Nu verifica nimeni cu ramane dupa ce repara astia? Indpectorii de la primarie sunt degeaba?

    • Care inspectori !!?? In alte țări din vest nu există la primării inspectori in construcții care au absolvit teatru, medicină veterinară sau agronomie !!
      În tarile civilizate primăria are angajați ingineri constructori pe post de diriginți de șantier care plătește cu locul de muncă dacă lucrul nu este de calitate !!
      Tu îți dai seama că un repetent ridicat la rang de aghiotant de Fritz Witz Figur care cu siguranță nu știe să monteze trepiedul teodolitului, este responsabil peste tot ce se construiește în Timișoara ??

  6. Hopa! Hopa! Cum adică Primaria face licitatie sa astupe gropile de la Colterm??? Pai nu e obligatia legala a fiecarei firme, nu conteaza ca e a Primariei sau privata sa aduca la starea inițială carosabillul, trotuarul sau spațiie verzi in urma lucrurilor??? E ilegal! Atunci sa plătească din banii nostri si pentru Digi, Vodafone, pentru privati care isi trag gaz sau canal!! E noaptea mintii sa platim noi pentru ce sparg firmele. Chiar daca Colterm e Regie in subordinea Primariei nu se schimba in nici un fel situatia.!!

    • Revin. Nu se spune cine face licitatia! Coltermul sau Primaria!