Timisorenii, asteptati sa-si aleaga un prieten! O multime de catei asteapta sa fie adoptati la Timisoara, iar primaria vrea sa organizeze 5 targuri

TIMISOARA. Pentru ca timisorenii nu se inghesuie sa-si sterilizeze gratuit animalele de companie, iar pentru cainii fara stapan primaria a reusit castrarea a 90 la suta dintre cei aflati in adapostul de la Sag, acum municipalitatea vrea sa organizeze targuri de adoptie.

CITESTE SI: Singurul drumul din Timis pe care muncitorii recicleaza asfaltul, lucreaza cu pierderi zero, iar la final soseaua va fi modernizata

Acestea urmeaza sa se tina in cartiere din oras, sub sloganul „Si mie imi sta bine in lesa! Ia-ma acasa!”.

Primaria cheama comunitatea asociatiilor de protectie a animalelor sa se alature in aceste actiuni de promovare a cresterii responsabile a animalelor de companie si a adoptiei cainilor din adapostul public.

Propunerile, sugestiile, cererile de colaborare, participare si voluntariat pot fi trimise pe toata durata desfasurarii campaniei august-octombrie 2021, pe adresa de e-mail: [email protected] sau pot fi inregistrate pe site-ul primariei, www.primariatm.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.