Licitatie anulata pentru a treia oara de Primaria Timisoara. Nimeni nu vrea sa aduca tomograful de 40.000 de euro pentru evaluarea sanatatii copacilor din oras

TIMISOARA. Nici a treia n-a fost cu noroc. Dupa ce la jumatatea lunii iulie Primaria Timisoara lansa o noua licitatie pentru a gasi o firma care sa furnizeze aparatul cu care sa fie evaluata sanatatea copacilor din oras, la data limita pentru depunerea ofertelor iarasi nu s-a prezentat nimeni. Astfel, municipalitatea a anulat si aceasta procedura in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

CITESTE SI: Un fast food inchis, zeci de kilograme de produse confiscate si amenzi de peste 60.000 de lei date de inspectorii sanitar-veterinari, in numai o zi, la Timisoara 

Era prevazuta cumpararea un set tomograf, 6 licente si instruirea a 6 oameni care sa lucreze cu tomograful care sa ofere informatii despre sanatatea copacilor inainte de a se propune taierea lor.

Valoarea estimata a contractului era de 155.000 de lei, fara TVA, adica aproape 40.000 de euro cu TVA.

Firmele interesate isi puteau depune ofertele pana in data de 5 august, insa niciuna nu a facut-o.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. PENIBILII
    MARSH

  2. Terminati cu idioteniile.Reduceti personalul din PMT .Taietori de frunze la caini.Si nu numai din primarie.Vampirilor din aparatul bugetar!

  3. un proiect extraordinar marca robu.