Te poti vaccina in Muzeul Trenurilor, la Gara de Nord din Timisoara. A fost deschis un nou centru unde se administreaza Pfizer si Johnson&Johnson

TIMISOARA. Un nou centru de vaccinare a fost deschis miercuri la Timisoara, intr-unul dintre cele mai tranzitate locuri din oras, Gara de Nord.

CITESTE SI: Se apropie de 2 la mie rata de infectare cu COVID intr-o localitate de langa Timisoara. Avem 7 oameni in ATI si alte cateva zeci internati in spitale

Centrul a fost amplasat in cladirea principala a Garii, la etajul 1, in acelasi loc in care se afla si Muzeul Trenurilor in miniatura. Aici au fost amenajate doua fluxuri de imunizare, care vor deservi toti pasagerii care tranziteaza principala gara a orasului.

 

Pentru vaccinarea celor care vor trece prin gara se vor folosi serurile de la Pfizer si Johnson&Johnson.

Incepand de astazi, 5 august, a devenit operațional un nou centru de vaccinare impotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2, in Timisoara, in incinta statiei CF Timisoara Nord – cladire calatori, etaj 1, strada Garii, nr 2. Acest centru, amplasat intr-o locatie inedita, la Muzeul Trenurilor in Miniatura, va deservi toti pasagerii care tranziteaza Gara de Nord din Timisoara, nu doar locuitorii judetului Timis. Noul punct de vaccinare va functiona cu doua fluxuri: unul dedicat administrarii vaccinului Pfizer si celalalt destinat vaccinului Johnson & Johnson. Centrul de vaccinare va functiona de luni pana vineri, in intervalul orar 12:00 -20:00. Infiintarea acestui nou centru de vaccinare este o dovada in plus a faptului ca Spitalul Clinic C.F. Timisoara continua implicarea in lupta pentru combaterea pandemiei COVID-19 si sustine importanta vaccinarii ca masura indiscutabila in scopul recastigarii unei vieti normale„, transmite Flavius Cioca, seful DSP Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. LOL nu

  2. BR…

  3. Tot CFR-ul e un muzeu. Noi nu avem cai ferate sau trenuri functionale la nivel de 2021.

  4. DISPAR(I)!!!
    Asap!