Sapte candidati pentru conducerea PNL Timisoara. Printre ei, Raul Ambrus si Claudiu Chira

TIMISOARA. Dupa scandalul de la inceputul lunii iulie, atunci cand au avut loc alegerile suspendate, intr-un final, din PNL Timisoara, liberalii sunt aproape de a organiza un nou scrutin pentru a-si desemna conducerea organizatiei. Astfel, au fost anuntate 7 candidaturi pentru functia de presedinte a PNL Timisoara, iar printre cei care si-au depus dosarul se numara si Raul Ambrus.

CITESTE SI: Cristian Ghinea, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, la Timisoara: Este destul de enervant ca in campania interna din PNL suntem folositi noi ca sac de box 

Raul Ambruș s-a inscris astazi(n.r. vineri) in competitia pentru presedinte al organizatiei PNL Timisoara recunoscand activitatea Biroului Politic Local pe care l-a contestat in repetate randuri.

Raul Ambrus a renuntat la biroul sau politic nestatutar si si-a depus candidatura pentru sefia organizatiei PNL Timisoara. Autoproclamat presedinte al PNL Timișoara, acesta a lasat deoparte pretențiile nelegitime la conducerea organizatiei si a acceptat ca vointa unui grup restrans de persoane nu poate trece peste prevederile statutare„, transmit reprezentantii PNL Timis.

Pe langa acesta, pana acum, in cursa pentru presedintia PNL Timisoara s-au mai inscris alti 6 candidati.

Alaturi de Raul Ambrus, pentru aceeasi functie de presedinte, s-au mai inscris alti 6 candidati: Claudiu Chira, Maris Daniela, Munteanu Adina, Pirva Cantemir, Nescu Ioan Viorel, Stoica Dan Alexandru. Toate candidaturile depuse vor fi analizate in cadrul procesului de organizare a alegerilor din 31 iulie 2021„, a transmis PNL Timis.

Va reamintim, un scandal a izbucnit sambata, 3 iulie, la conferinta de alegeri a PNL Timisoara, dupa ce cele doua tabere ale candidatilor pentru functia de presedinte, Raul Ambrus si Cosmin Tabara, nu s-au inteles in privinta delegatilor. Presedintele interimar al PNL, Alin Nica a cerut suspendarea conferintei de alegeri si a parasit sala alaturi de candidatul Cosmin Tabara si cei care il sustineau pe acesta. Ramasi in sala de conferinta, sustinatorii lui Ambrus au format o noua comisie de organizare a alegerilor si au continuat sedinta alegandu-l pe acesta in functia de presedinte al PNL Timisoara.

Ulterior, Alin Nica a declarat ca va face plangeri penale, deoarece a disparut stampila partidului si inclusiv stampila cu semnatura sa si a amenintat cu excluderi din partid.

La jumatatea lunii iulie, liberalii au decis ca alegerile pentru organizatia Timisoara sa aiba loc in 31 iulie, iar cele pentru PNL Timis in 7 august.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.