Operatiune contra cronometru. Un politist a salvat de la inec o soferita beata, ce a plonjat cu masina intr-un lac. Video

Un politist a salvat viata unei tinere care a sarit cu masina intr-un lac si risca sa se inece.

CITESTE SI: Accident in Timis, oameni raniti. Doua masini s-au izbit frontal. Foto si video 

Totul s-a intamplat la Iasi. Soferita in varsta de 30 de ani a sarit cu masina de pe sosea direct in apele lacului Ciric.

Un politist local care se afla in patrulare a vazut ce s-a intamplat si a sarit imediat in apa. Acesta a inotat pana la masina care statea sa se scufunde si a scos-o pe femeie din interior, dupa care a adus-o la mal cu ajutorul unui alt barbat care a intrat in lac sa dea o mana de ajutor.

La fata locului au ajuns colegii de la Rutiera ai politistului, dar si o ambulanta care a dus-o pe tanara la spital.

Politistii au fost sesizati prin apel 112 despre faptul ca un auto a parasit partea carosabila si a cazut in lacul Ciric. Echipajul rutier ajuns la fata locului a testat conducatoarea auto (care a fost scoasa din apa de un politist local), rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur in aerul expirat. Femeia a fost transportata la spital pentru investigatii medicale„, au transmis reprezentantii IPJ Iasi.

Politistii continua cercetarile pentru a afla cum a ajuns femeia cu masina in lac, daca a fost vorba de un accident sau o tentativa de sinucidere.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.