Maratonul Vaccinarii se muta la tara. 10 asezari din Timis, pregatite sa imunizeze localnicii

TIMISOARA. In weekend-ul urmator, sambata, 26.06.2021 – duminica 27.06.2021, se va desfasura maratonul de vaccinare „10 pentru sanatate”, la tara, maraton in cadrul caruia echipele mobile de vaccinare se vor deplasa simultan in 10 localitati din mediul rural din judetul Timis pentru a administra, doritorilor vaccin anti-COVID-19.

CITESTE SI: Avertisment dur pentru personalul medical din spitale care refuza sa se vaccineze. Anuntul ministrului Sanatatii

Localitatile in care se vor afla echipele mobile de vaccinare in cadrul maratonului sunt urmatoarele:

1. Curtea – la Dispensarul comunei Curtea
2. Fardea – la Dispensarul comunei Fardea
3. Pietroasa – la Scoala Gimnaziala Pietroasa
4. Tomesti – la Casa de Cultura Colonia Fabricii
5. Jamu Mare – la Centrul Medical Jamu Mare
6. Lenauheim – La Caminul Cultural Lenauheim
7. Saravale – la Caminul Cultural Saravale
8. Stiuca – la Caminul Cultural Stiuca
9. Șandra – la Caminul Cultural Sandra
10. Tormac – la Caminul Cultural Tormac

Echipele mobile de vaccinare vor fi prezente in localitatile mentionate sambata si duminica in intervalul orar 10:00 – 18:00.

Cele 10 echipe mobile de vaccinare sunt compuse din echipele mobile de vaccinare arondate centrelor din Timisoara (4), echipele mobile ale Spitalului Militar (2), echipa mobila a centrului de vaccinare din Lugoj (1) si echipe mobile de voluntari (3).

Serurile disponibile vor fi cele de la Pfizer si Johnson&Johnson.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.