Se prelungeste petrecerea. Nuntile si botezurile vor putea tine pana la ora 2 dimineata

Guvernul a modificat hotararea care reglementeaza prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei.

CITESTE SI: Teferi si nevatamati. Au fost gasiti copiii de 3 si 5 ani disparuti in Caras Severin, cautati de sute de oameni 

Daca de la 1 iunie s-a permis din nou organmizarea nuntilor si botezurilor, executivul a stabilit ca invitatii la acest gen de evenimente pot ramane si dupa miezul noptii la petrecere.

Am modificat Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta. Vestea buna e ca nuntile si botezurile pot sa ramana deschise pana la 2 noaptea”, a anuntat premierul Florin Citu.

Va reamintim, nuntile si botezurile se pot organiza de la 1 iunie fara limita de persoane, dar doar daca toate persoanele sunt vaccinate impotriva COVID-19, cu ambele doze. Altfel, regulile prevad participarea a 50 de persoane in spatii inchise şi a 70 de persoane in spatii deschise. La stabilirea numarului maxim de persoane, nu sunt inclusi copiii cu varsta mai mica de 16 ani.

Organizatorul poate decide organizarea si desfasurarea evenimentului cu un numar mai mare de participanti daca toti participantii fac dovada vaccinarii impotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare si este asigurata o suprafata de minim 4 mp/persoana

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.