Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, parte importanta a succesului inregistrat la Maratonul Vaccinarii

TIMISOARA. Au pus umarul si au sprijinit actiunea de vaccinare fara precedent in Romania, desfasurata la Timisoara.

Este vorba despre reprezentantii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, care au pus la dispozitie tot ce a fost necesar pentru ca Maratonul Vaccinarii sa se defasoare in cele mai bune conditii, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

CCIA Timis a asigurat logistica evenimentului prin punerea la dispozitie a CRAFT, practic a spatiilor necesare, a unora dintre materiale, piese de mobilier, dar si a resurselor umane, totul la cele mai inalte standarde. Iar aprecierile nu au intarziat sa apara.

„Ca medici in sectii de Terapie Intensiva, suntem ca niste medici de front, ne zbatem zilnic sa salvam cat mai multe vieti. Dar acum, fata de anul trecut pe vremea aceasta, avem puterea de a iesi impreuna din pandemie, prin vaccinare. Vaccinarea este gratuita, e eficienta, e sigura si ii îndemn cu toata caldura pe toti timisorenii care inca nu s-au vaccinat sa se inscrie de indata pe platforma RoVaccinare si sa o faca. Salutam gestul de solidaritate al Camerei de Comert Industrie si Agricultura Timis, care a pus la dispozitie gratuit complexul CRAFT, cu toate facilitatile, asigurand astfel o locatie exceptionala pentru desfasurarea maratonului vaccinarii”, a declarat vicepresedintele Societatii Romane de ATI, medicul Dorel Sandesc.

„Toti ne dorim si am fi mandri ca, prin aceasta campanie de vaccinare in masa, Timisoara sa devina primul oras liber de COVID-19”, transmit reprezentantii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Va reamintim, in weekendul trecut, la Timisoara s-a desfasurat Maratonul Vaccinarii, o actiune derulata pe parcursul a 64 de ore, timp in care oricine si-a dorit s-a putut vaccina doar cu buletinul, fara sa fie necesara o programare prealabila pe platforma nationala.

In total, peste 6.700 de oameni, timisoreni sau veniti din alte parti ale tarii, s-au imunizat in cadrul Maratonului Vaccinarii.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.