Arsi cu sute de amenzi de politisti, la Timisoara si in judet, pentru ca au refuzat sa poarte masca de protectie sau au incalcat restrictiile

TIMISOARA. 280 de politisti si jandarmi au verificat 123 de societati comerciale si 103 mijloace de transport persoane siau legitimat peste 2.000 de oameni. Totul, in doar o zi in care s-au dat si sute de amenzi in valoare toata de zeci de mii de lei.

CITESTE SI: Este 2,72 la mie rata de infectare cu COVID la Timisoara, urmeaza ridicarea restrictiilor. Sunt peste 250 de anchete epidemiologice in desfasurare si avem aproape 100 de noi imbolnaviri cu coronavirus in Timis 

Astfel, politistii au dat 219 de amenzi in valoare totala de 57.050 de lei. Dintre acestea, 188 de amenzi in valoare de 40.550 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, respectiv pentru nepurtarea mastii sanitare si 30 de amenzi in valoare de 16.000 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea, respectiv libera circulatie.

Politistii anunta ca astfel de controale vor avea loc si in perioada urmatoare in intregul judet, pentru prevenirea raspandirii infectarii cu noul coronavirus si impunerea respectarii legislatiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.