Un fost primar din Banat s-a sinucis impuscandu-se in cap cu o arma

Emanuel Danila, fostul primar al orasului Bocsa din Caras-Severin, si-a pus capat zilelor vineri dimineata. Acesta s-a impuscat in cap cu o arma de vanatoare.

CITESTE SITimisoara poate deveni primul oras liber de COVID din Romania. Porneste astazi Maratonul Vaccinarii, 3 zile si 3 nopti in care te prezinti cu buletinul si esti imunizat pe loc, fara programare 

Incidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 9.00 de catre sotia acestuia, care a spus ca fostul edil a fost gasit fara suflare in pensiunea sa.

Medicii de pe ambulanta, veniti in mare graba, n-au mai putut face nimic pentru Emanuel Danila, care avea 57 de ani.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili ce anume l-a indemnat pe fostul edil la acest gest extrem.

Ales primar al orasului Bocsa in 27 septembrie 2020, Emanuel Danila si-a depus demisia in luna martie a acestui an. A invocat probleme personale. Colegii de partid vorbeau despre probleme serioase de sanatate cauzate de o depresie post COVID, noteaza colegii de la expressdebanat.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.