Accident langa Timisoara, impact violent intre un scuter si masina unei soferite. Tineri raniti, unul in stare grava. Video

TIMISOARA. Accident rutier, joi seara, in apropiere de Timisoara, in care au fost implicate o masina si un scuter pe care se aflau doi tineri, de 17 si, respectiv, de 16 ani.

CITESTE SI: Sofer prins cand arunca o canapea pe camp, langa Timisoara. Ce i-au cerut comisarii Garzii de Mediu dupa ce l-au amendat

Accidentul s-a petrecut la iesirea din Sanandrei, catre Carani, in jurul orei 21.45. De vina a fost o neacordare de prioritate.

In urma impactului cu masina condusa de o soferita de 29 de ani, cei doi tineri de pe motociclu au fost raniti. Cel care conducea scuterul e in stare grava.
Pustii au fost preluati de ambulante si transportati de urgenta la spital in Timisoara.

Tanara aflata la volan a scapat doar cu o sperietura.

O femeie de 29 de ani a condus un autoturism pe strada Batrana din localitatea Sanandrei, iar la intersectia cu DJ 692 a intrat in coliziune cu un motociclu condus de un tanar in varsta de 17 ani, ce se deplasa dinspre Sanandrei spre Carani. In urma impactului conducatorul motociclului și pasagerul de pe motociclu, in varsta de 16 ani, au fost raniti si transportati la spital„, transmite IPJ Timis.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact cum s-a produs acest accident si au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Tanarul de 17 ani avea permis pentru motociclu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.