Teribil accident, o masina a plonjat intr-un canal cu apa. Doi oameni au murit. Soferul avea 81 de ani

Grav accident de circulatie, marti seara, pe un drum din judetul Arad. Doi oameni, un barbat si o femeie, si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau s-a prabusit intr-un canal.

CITESTE SI: Haos la Spitalul Municipal din Timisoara. Mai multe ambulante, nevoite sa astepte zeci de minute sa-si predea pacientii cu COVID pentru investigatii. Video 

Accidentul s-a petrecut la iesire din Ineu. Se pare ca soferul a pierdut controlul volanului, iar masina a izbit niste tevi si a plonjat apoi in Canalul Morilor. Conducatorul auto de 81 de ani si pasagera din dreapta, de 76, au ramas incarcerati in masina rasturnata in apa.

Pompierii au intervenit rapid cu mai multe echipaje si modul de dedscarcerare. Au gasit masina rasturnata pe plafon si pe jumatate in apa.

Cei 15 salvatori s-au chinuit minute in sir sa-i recupereze pe cei doi oameni din autoturism, iar medicii SMURD au incercat sa-i resusciteze, dar in zadar. La scurt timp a fost declarat decesul.

Autoturismul care se deplasa dinspre Arad spre Ineu, condus de un bărbat de 81 de ani, din Ineu, a derapat, părăsind partea carosabilă, a lovit două conducte de gaz, după care s-a răsturnat într-un canal colector. În urma evenimentului rutier și-au pierdut viața conducătorul autoturismului și o femeie de 76 de ani, din Ineu, pasageră în autoturism„, transmit reprezentantii IPJ Arad

Politisiti incearca acum sa stabileasca in ce conditii s-a produs tragedia.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.