Dominic Fritz: Voi candida si in 2024 sa fiu primarul Timisoarei. Presupun ca unii viseaza sa revina la butoane

TIMISOARA. Dupa ce in spatiul public au aparut in mai multe randuri informatii potrivit carora ar intentiona sa demisioneze si ca, in acest sens, i s-ar fi adresat si sefului de partid Dan Barna, primarul Timisoarei Dominic Fritz anunta ca toate acestea sunt doar zvonuri.

Adevarul este ca aceste informatii care au aparut sunt false. Presupun de unii care viseaza ca o sa revina in curand la butoane. Nu este cazul„, a declarat marti primarul Dominic Fritz, facand trimitere la faptul ca fostul edil il critica in mod constant pe pagina sa de Facebook si nu s-a impacat cu gandul ca a pierdut anul trecut alegerile locale.

Dominic Fritz da asigurari ca nu intentioneaza sa plece din fruntea Primariei Timisoara, ba mai mult isi doreste sa candideze pentru un nou mandat in 2024.

Eu sunt primarul Timisoarei, voi fi primarul Timisoarei. Voi candida in 2024 sa fiu primarul Timisoarei si sunt concentrat sa fac ceea ce trebuie pentru ca acest oras sa isi atinga tot potentialul in care cred cu toata taria. Asta este focusul meu. Nu m-am gandit in absolut nicio secunda in ultimele luni sa renunt la aceasta misiune, pentru ca iau foarte mult in serios incredrea pe care am primit-o„, a precizat Dominic Fritz.

CITESTE SI: Dominic Fritz nu mai vrea carantina la Timisoara. E multumit de restrictiile suplimentare impuse la nivel national 

Noaptea trecuta, in timpul miscarilor de strada organizate si la Timisoara, cateva sute de protestatari au mers pentru a doua oara in fata casei primarului Dominic Fritz si i-au cerut demisia, nemultumiti ca edilul a fost un aprig sustinator al masurii carantinei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dominic nici nu stii,
    Cat de mic incepi sa fi!

  2. Spera sa uitam cum a inceput mandatul? ca 4 ani sunt lungi..Fritz, te asigur ca votul meu nu il vei primi!

    • Cred ca faceti bine, si ar trebui sa votati candidati din partidele al caror „inceput de mandat” dureaza cel putin 3 ani, si doar in campania electorala incep sa „ingrase porcul” facand… proiecte pentru mandatul urmator. Care ajung pe foc in secunda de dupa validarea noului mandat. Sau in dulap, ca sa fie resapate la urmatoarea campanie. Pentru cineva care sa mandreste cu memoria o aveti cam tare selectiva.

  3. Cei 88% care nu te-au votat plus cei care deja nu iti mai dau votul , vor vota o poza cu oricine si orice , va fi tot un vot impotriva , caci tu ti-ai delegat toate atributiile spre asa zisi „”” consilieri si city manageri”‘ deci de la tine invatam ca nu avem nevoie de primar sa mai platim un salar baban din taxele noastre si buna starea ta , asa ca ne-ai aratat exact ce trebuie sa avem ca primar „o poza frumoasa „”

    • Marș mă liberalule. Poate vroiai sa zici că nu îl mai votează nimeni pe Nica. Prefer să votez PSD-ul la CJT.

  4. Fritz , cu ajutorul bunului dumnezeu , în care tu nu crezi , sperăm să fim sănătoși până la următoarele alegeri . Eu , voi fi acolo la secția de votare , să votez împotriva ta ! Nu vom uita cum ai pus la cale împreună cu bucureștiul și cu ARAFAT, pedepsirea Timișoarei ! Tu ,fritz ,vei dispărea la următoarele alegeri de la primăria Timișoara! Mai ții minte la alegeri cum ziceai că nu trebuie carantină ?? Trebuia să fii ales , păi nu ? NERUȘINATULE !

  5. Aaaa stai așa fritz ! După ce ți-ai delegat toate semnăturile , tu mai vrei să fii încă un mandat la primăria Timișoara ? Dar cât tupeu ai măi fritz ? Tu chiar ne iei de proști ? Sau crezi că uităm până la viitoarele alegeri ? Poate că cei care au ieșit în stradă să strige împotriva carantinei , nu au dreptate , dar și tu ești un mare TUPEIST . Numa pentru chestia asta cu ” delegarea semnăturilor ” ADIO ! Voi vota împotriva ta ! Tu vei pleca de la primăria Timișoara !

    • sunt total de acord

  6. O să prinzi tu primăria doar în visele tale her Slitz, pată neagră o să fi tu si partidul tău de neomarxisti, nici parlament nu pupati, lada de gunoi e a voastră.

    • Ai votul meu Dominic și voi vota și partidul care te susține la CL, dar la CJT voi vota PSD ca să scăpăm de Nica.

  7. Mai bine dispari din Timișoara,habar nai cei cu tine,.suntem cei mai prosti noi dacă mai prinzi tu, votul timișorenilor,…

  8. Herr Slitz, atîta ură și antipatie ai strîns de l-ai întrecut si pe Ceaușescu, care de fapt tu nu il cunosti,o sa ăi doar votul tău că primar,în rest esti terminat politic și personal la fel.

  9. Sa speram ca pleci la Bucuresti intre timp, de tot.

  10. Amice, nici la bloc, sef de scara, nu mai poti candida.
    Esti cel mai slab in general la orice.

  11. Fritzi,nu doar tu,ci tot neamul vostru de lgbt-isti dispare pana in 2024,nici daca ne pavati strazile-n platina nu mai aveti vreo sansa,sunteti singurul partid din tara asta care luptati pe fata impotriva Lui Dumnezeu prin tot ceea ce sustineti si promovati,toata politica e aservita stangii marxiste internationale,dar voi sunteti singurii care sfidati valorile acestui neam.O sa va luati mumu cu pikameru.

  12. Se cauta candidati pentru cules sparanghel.

  13. Ma,esti prost??Cine mama saraciei crezi ca te mai alege??Ca tu esti ,mai ,,teapan,, ca o sperietoare ce ciori…n-ai facut nimic!!Nici firma de salubritate nu ai fost in stare sa pastrezi pentru oras…Hai,nu mai vorbi aiurea!!

  14. NU am votat cu tine Hartz, dar ma faci sa merg la vot si sa votez clar impotriva ta, esti slab ca primar sincer si nici sange in instalatie nu ai! Nu esti bun sa conduci Timisoara, poate doar o roaba de nisip,usor sa nu o rastorni 😀

  15. Te sustin si votez!
    Toate lipitorile din politica, indiferent de partid, sa faca un pas in spate!

  16. Prietene, esti OK? Mai vrei un mandat dupa ce nu ai facut ABSOLUT NIMIC? Or fi multi creduli prin Timisoara dar cum sa crezi ca-i pacalesti si a doua oara? Deja ii jignesti :))

  17. as continua…assa cum ai facut-o pana acum. Interesant pare faptul ca intelegi foarte bine limba primatelor. Revenind la oile noastre, Fritz viseaza frumos…nu numai ca nu va mai fi primar, dar e mare lucru daca isi termina si mandatul actual

  18. Domnilor care ați votat Fritz spalativa cu el pe cap un așa primar nu vreau acum nu va convine să îl mai pupați in cur pe domnul vostru Fritz . Robu nu era bun că a făcut mult pentru Timișoara ,am votat Robu că om nu că partid că de PNL mie greata dar acesta a fost om cu acest oraș și a lăsat amprenta in cei 8 ani de mandat .
    Daca nu era el nu arata Timișoara așa acum era tot o cocina .A venit Fritz care în 7 luni nu a făcut nimic și pe deasupra minte gunoiul că nu baga Timișoara în carantină și ce a făcut a cerut expres ,bai adormiților voi nu vedeți că își bate joc de voi pupincuriștilor .
    Bravo manifestanților și îi susțin și voi fi prezent sa se duca la dracu domnul Fritz Dominic .

  19. Doamne pupincuriștilor cat mai lungi pe sub biroul lui Fritz sa ai și tu un loc călduț in primărie sau deconcentrate .Bai chiar atât de prosti ne credeți .Bai cretinilor mars afara din aceast oraș că nu este al vostru ci al nostru la toți nu al lui Fritz .
    Cum a venit așa poate sa și plece nu este nici o pierdere un avantaj mare da .

  20. Chiar atat de putin poti, Dominic?! Chiar crezi ca totul este despre tine?! Mai suntem si noi, cei inselati de vorbele tale goale…ai toate sansele sa nu termini acest mandat cu atitudinea asta!!!

  21. Mâine dacă candidează, tot câștigă cu 55%! Bombardierii nu vor înțelege asta niciodată!

    • Asta doar daca el si numara voturile.

    • Băi coclitule, asta visează slugile de la deBanat, preșalert și tion !! A zburat găina cu ața ! Eu i-am dat păcăliciului 8 luni până va deveni cel mai înjurat primar pe care l-a avut Timișoara dar Pifke-le s-a grăbit să-mi arate că poate și mai repede !!
      Ăsta este numai începutul ! Stai să vezi cu câți simpatizanţi mai rămâne după ce timișorenii se vor convinge că de fapt majoritatea in CL o face cu ciuma roșie să-și pună el in aplicare proiectele feticiste de ecologist, dacă înțelegi ce înseamnă asta in Germania !!
      După ce va suspenda pe toate arterele principale o bandă de circulație și cozile mașinilor vor ajunge să măsoare chilometri, iar parcarea va costa de 10 ori mai mult atunci să să văd câți simoatizanţi mai are păcaliciul !!

  22. Eu sincer il regret pe Robu, asta asteapta banii de la UE ca sa faca ceva! Cred ca in viata lui n-a parasit acasa. Acum sta la primarie, inainte statea in garsoniera aia platita de prietena-sa.

  23. Votez Dominic!

  24. si ti-ai dat doua palme si te ai trezit. Cred ca astazi a fost in perioada mai ,,complicata,, a lunii pt ca nimeni nu a reusit sa se inteleaga cu el. Her Fritz nu te am votat dar am 5-6 prieteni care te au votat. Toti fara exceptie au spus ca le pare rau pt votul dat.

  25. Fritz,cu siguranta vei avea mult mai multe voturi decât spera unii.
    Fii tare,Timisoara are nevoie de un primar educat si civilizat.

    • Și puțin rujat 🖕

  26. după 6 luni cu fritz… parca si ciuhandu pare a fi fost un primar bun, nu doar robu, pe care l-am înjurat la vremea lui când stăteam blocat în trafic cu orele în fiecare zi

    • Mai ai puțină răbdare și fac pariu că ai să-ți ceri scuze de la Laie Lăutarul, când Pifke-le va scoate câte o bandă de pe toate arterele principale și va băga câte un autobuz ! Păcaliciul este ecologist convins, cu ce a făcut și cu ce a început Robu va rămâne Timișoara !!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  27. Tu poți să candidezi Sprtzilule, sansele sa mai fi votat sunt ca și acum : 0
    Zii merci ca nu o sa fi legat în Piața Victoriei și lovit cu oua.

  28. herr fritz ori esti prost ori ne crezi pe toti prostii?
    cine drk crezi ca vreodata te va mai vota???
    Numai de nu iti vei crea cateva ONG-uri care se vor ocupa de voturile tale dar ma indoiesc sa te duca capul odate ce esti un milog vei ramane milog for ever

  29. Coae sunt uni in primarie care te fac pe la spate …dar de pe tine nu te deranjeaza esti obisnuit cu MS-DOS sa lasam gluma deoparte se pare ca incepi sa fi manipulat de uni sefii de birouri din PMT persoane care te vor trage dupa ei

  30. Pregatim un candidat tare pentru Timisoara! Ciuhandu a fost din neam de legionar, dar a fost un primar dezastruos (posibil si corupt daca se confirma). In 2024 o sa alegeti intre domnul Robu si AUR. Pe bolsevicii USR-PLUS ii dau jos masonii, dar ei nu s-au prins inca… =)))

  31. ii de bun augur acest anunt. Asta justifica faptul ca el ii in campanie pt urm alegeri se cand a fost numit Primar. Se lupta cu umbrele, inventeaza adversari care se opun unei administratii eficiente, inventeaza mai nou grupuri sociale asa zis inferioare in conceptia lui, care nu inteleg in fond cat de ,,profesionist,, este el.

  32. Chiar și cine nu semnează nimic nu are viata lipsita de griji… Pina în 2024 e cale lunga și cum lobbyul se numește în România trafic de influenta iar PSD nu a fost lăsat sa îl dezincrimineze orice politician poate sa treacă în penal chiar și cu intenții bune…

  33. nu ca as avea vre-o simatie pentru Lae Robu si banda lui lautari .. da voi nu o sa puteti nici macar sa varuti ce a facut narcisistu asta cu pletele lui in vant si cashcheta aia alba cu care a taiat cablurile spanzurate prin oras!!!

  34. Am citit toate comentariile si observ ca 90% sunt despre cum Fritz vrea sa indeparteze poporul de D-zeu prin marxism dar..cine-si judeca defapt aproapele aici?
    Sa fim seriosi, chiar exista atatea persoane, doar pe site-ul asta, capabile sa inteleaga, sa masoare si apoi sa puna si un verdict pe cat de potrivit e cineva ca primar? Sa presupunem ca e totusi posibil. Bravo! Dar solutii propuse la schimb?Nimic?
    Decat la munca cinstita, e mai fain la puscat seminte si caterinca din banii psd-ului..ca precis numa d-aia au fost noaptea pe ulita fara masca la proteste. Doare 5G-ul lui Bil Geiț, nu? Zboara acum prin aer microparticule cu microcipuri ce se baga in pielea voastra prin microfisuri si va micsoreaza neuronii. Oh, stai..

    • @nume? mai iesi la aer…

    • nume? Tu sigur stii sa citesti ? ( eu obs ca 90% spun ca Fritz ii incompetent). referitor la faptul ca cei care comenteaza ( probabil cei care compenteaza impotriva lui Fritz ) nu ar avea competenta sa il evalueze pe competentul Fritz. O sa iti spun ceva dar sa nu mai spui la nimeni. Fritz ii ales de cetatenii mun Timisoara, normal ca cei care il voteaza /sau nu il si evalueaza. Tu nu intelegi ca nu ii vorba, doar despre pandemie/restrictii/proteste este vorba ca in ansamblul sau Fritz ii incompetent, ii 0. Sigur daca nu era situatia asta, probabil era nevoie de un termen mai lung ca alegatorii sa sesizeze faptul ca Fritz ii 0.

      • Intentiile tale sunt bune dar nu intelegi nimic din ceea ce se intampla. Politica se studiaza acum in laborator cum nu s-a studiat nici la inceput de secol trecut. Romania nu mai are timp de schimbare, pentru ca timpul e scurt. Asta daca regional s-ar primi bani, intrucat PLUS-USR e menit la varf si primariile „mari” sa aiba anumiti lideri. Lideri care implinesc agende. Apropo, faci 35 de ani pana la razboi?

        Cat despre F. de la primarie, si noi putem spune ca e un incompetent, cat timp tu ne spui despre Ciolos si Barna ca sunt oameni faini (fara sa ii cunosti). Noi pe nemtalau il vedem tot in primarie inchis sau acasa, nu doar il simtim ca-i mediocru si mincinos! Nu inteleg cum a fost recrutat un pierde-vara ca el, asta daca nu cumva cand il tinea prietena-sa la garsoniera nu se ocupa si de DATE. Poate inainte a fost in alta misiune pentru Jermania si nu e asa mediocru precum pare. Cert e ca in Romania, dar intr-un sistem democratic, si cu diploma de universitate tot un mediocru ramanea.

        Ne-a dat Dumnezeu un catolic! O sa-l vedeti pe Fritzy ca-i si „gay friendly”. Minciunile tin la Merkel. Cum sa-l pui pe unu care nu are habar de administratia romaneasca si nici nu vorbeste nativ limba!? Sau cum sa-i puna Barna pe informaticienii lui nepregatiti de politica si administratie?

  35. Samue(l) Care butoane ? Cele pe care tu nu le-ai găsit pentru că nu ști să le cauți ?

  36. Fritz mobilizeazati partidul si treceti la adunarea resturilor vegetale din oras. Pana atunci aveti dreptul sa taceti din gura.

  37. Fritz, te-am votat, recunosc. Cea mai mare greseala a vietii mele. Astazi imi pare rau ca nu mi-am dat cu ciocanul peste mana cu care am pus stampila, eram mai castigat.
    Sa nu visezi vreodata ca tu la fel ca si incompetentul de Ciocanis (aka Iohanis) o sa mai fiti votati vreodata.
    Ai venit cu o imagine de revolutionar neamt care poate sa schimbe lucrurile. In realitate ai venit cu nimic, adevarul este ca esti un nimeni care a carat o servieta pentru un cancelar al germaniei care nu intelege cu ce se mananca politica. Te rog insistent sa iti padtrezi demnitatea de neatm si sa pleci, cu cat mai repede cu atat mai bine pentru noi toti timisorenii.

  38. SPRITZ ,INCA 3 ANI SI LA GROAPA DE GUNOI A TRECUTULUI CU TINE.

  39. „Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.”

    Voi chiar nu intelegeti cine sunt USR-PLUS-PNL? Romania si lumea sunt secatuite de francmasonerie. Dupa ce ne imprumuta necriminalii pana la Dumnezeu, urmeaza razboiul NATO vs. Orientul!

    Sunt mandru sa ma conduca Fritz, Hellvig, Weber, Siegried, Sighiartau, Johannes, Orban, Clotilda, Iurisniti, Seidler, Katzu, Oros, seful regional Vela, Dancila (uitati-va la urechile ei!), Birchall, Basescu Petrov, Grapini, Ponta, Teleman si cine stie cati or mai fi prin acoperire.

  40. Sa nu uiti si Allen Coliban la Brasov, altul fara diploma de facultate ca Vlad Vladut Voiculescu de la Viena fiu de colaborator al Securitatii. Dincolo Rafila la PSD la fel, ba mai rau. Ca sa nu le zic securisti. Aveti ce ati votat si doriti, romani! Astia din corporatii rautaciosi, merita toate relele din lumea. Necazul Mare il vor prinde majoritatea.

  41. Cred ca – in ton cu cele de dinainte de 1989 (de pretutindeni) – s-ar putea introduce si varianta alegerii pe viata (a marilor conducatori)! Daca nu, sa definim „micii regi” care pot fi apoi numi si mosteni, si … Si asta la toate nivelele.
    Cata economie s-ar putea face, fara partide dar cu reprezentanti adevarati ai Poporului!

  42. După cum zicea majoritatea comentatorilor de până acum: fertih!!! Timișoara s-a săturat de aventurieri sau conchistadori. Primăria Timișoara nu este o O.N.G. șoroșistă sau religioasă ori vreo societate jegoasă de bișniț multinațională care fentează Fiscul, ci o comunitate unde primarul e de-al locului, timișorean de origine, care-și cunoaște de mic orașul și concitadinii, care iubește cu adevărat localitatea natală. O vinitură nu are sentimente, ci doar interese. Așa cum ai aterizat aici cu aripi neoprotestante, mâine te vei căra cine știe unde, acolo unde ți se poruncește de mai marii care te-au trimis aici cum că ți s-a scris în Tarot că vei deveni un Dulăpior. Poți să te visezi și cuceritor al planetei Venus, dar ia-ți adio de la visul că vei mai pupa funcția de primar la Timișoara. Mă îndoiesc tot mai mult că vei rămâne primar până în 2024.

    • De acord cu tine daca ONG ul il trimitea de ex la Iasi. El spunea iubesc Iasul. Dragoste fata de oras, fata de cetateni el nu poate avea, de ex eu am un CU, depus, platit, platit si taxa de urgenta care sta la el de 150 de zile ( la semnat la Primar asa mi se spune, in conditiile in care legea spune 30 de zile). Pai intreb si eu pt o chestie de nimic un CU, pe care l-am platit si la care am dreptul ca asa zice legea , ce respect, dragoste si loialitate imi arata acest Primar. Daca asa se comporta cu mine, asa se comporta cu orasul. Si se vede lucrari anulate, mizerie, incertitudine. Calitatea unui primar este data de cum se poarta cu cetatenii, firmele, investitorii, pai scz dl Fritz inafara ca sta pe net si isi etaleaza ,,competentele,, …cam nimic in rest.

  43. Cine dracu te mai voteaza? Doar daca te pun iar baietii cu ochi albastri! DONIMIC asa vei ramâne in istoria orasului, primarul carantina, vei pleca in patru labe la taticul tau söros! Pacat ca Timisoara va pierde 4 ani …..

  44. Oricare de mai jos si propun la functii pe directii ( patroni sau directori la firme de specialitate )
    1. Ovidiu Sandor
    2. Ovidiu Draganescu
    3. Mircea Bacala
    4. Sandru Marius
    Profesori sau specialisti
    Nu frunze verzi ca ex :
    Culita , Iapa , Grebla , Goia , Nicola , Serpe , Nanu , Buboi sau Busoi, Bitea si Martafoi etcc
    Destul cu lepre si parveniti care acum doar sug ban public