Pensiile speciale pentru senatori si deputati au fost eliminate. Se opresc si cele aflate in plata

Parlamentarii au decis miercuri eliminarea propriilor pensii speciale. Legea a fost votata in plenul reunit al celor doua camere.

CITESTE SI: Ai avut COVID? Vaccineaza-te! Pfizer, Moderna sau AstraZeneca, recomandate celor care au trecut deja prin boala, pentru ca se pot reinfecta 

Alesii neamului au discutat trei proiecte, depuse de PNL, USR si PSD, iar ultimul a primit raport favorabil si a fost completat apoi cu amendamente de la celelalte doua partide.

Proiectul PSD a fost adoptat cu 357 de voturi pentru si niciun vot impotriva. UDMR s-a abtinut de la vot.

Sedinta a fost condusa de presedintele Senatului, Anca Dragu, care a anuntat ca si-au inregistrat prezenta 397 de parlamentari, scrie ziare.com.

Unul dintre amendamente prevede incetare platii inclusiv a pensiilor speciale ale parlamentarilor in vigoare.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. E prea frumos ….ca sa fie adevarat..Sa vedem cind se va publica in MO si de cind intra in vigoare.Pe cind se vor taia si cele trei ,,speciale,, ale lui dorneanu si ale altora ca el ??

  2. Daca nu se taie pensiile speciale ale magistratilor , securistilor si a celor de la MAI totul este praf in ochi. Se scurg bani grei si nemeritati in buzunarelor acestor categorii profesionale care au intretinut coruptia timp de 31 ani. Asta nu este REFORMA , asta nu este ECONOMIE . Este un simulacru !!!