Primele doze de vaccin anti COVID au ajuns in Romania. Duminica incepe campania de imunizare. Foto

Primul transport care aduce vaccinul impotriva COVID-19 in tara noastra a intrat in Romania.

CITESTE SI: Cum actioneaza vaccinul anti COVID-19, explicat pe intelesul tuturor de profesorul Razvan Chereches: Vaccinul nu poate infecta, pentru ca nu contine virusul. Ataca proteina ticaloasa

Camionul frigorific care aduce serul a intrat in tara prin vama Nadlac 2. Conform Grupului de Comunicare Strategica este vorba despre 10.000 de doze, care vor ajunge la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”, desemnat Centru National de stocare a vaccinurilor impotriva COVID-19.

Vaccinarea incepe duminica, 27 decembrie, in toate cele 10 spitale de boli infecţioase aflate in prima linie in lupta impotriva SARS-CoV-2

In vama Nadlac 2 a fost prezent si seful DSU Raed Arafat, alaturi de Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din tara noastra.

Pentru noi este o speranta, este lumina de la capatul tunelului, dar, atentie, asta nu inseamna ca problema s-a rezolvat. Si asta nu inseamna ca uitam de masurile care sunt obligatorii, masurile de distantare, purtare a mastii si tot. Asta este abia un inceput, care va dura pana va avea un impact”, a declarat Raed Arafat.

 

Informatii despre vaccinul care a ajuns in Romania, dar si despre campania de vaccinare, puteti gasi pe platforma vaccinare-covid.gov.ro.

Foto: DRDP Timisoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Vai vai, coincidenta

  2. Circ gratuit.

  3. Sa va bagati vaccinu criminal in cur

  4. Purtatorii de sortulete ucid ritualic in zile de sarbatori,acum 30 de ani nu intamplator l-au ciuruit pe Ceasca in ziua de Craciun.Vai de sufletele lor,ca mai bine le era daca nu s-ar fi nascut.

  5. Ce va agitati ca viermii? :)) Stati linistiti ca sunt pentru personalul medical, nu pentru putzoi ca voi. Voi nu pupati asa ceva prea curand.

    • :)))). Si asa, sa il tina pt ei. imi asum riscul. muahahaha

  6. Numai sa nu ne luati de prosti !
    Nu așteptați nici premii nici indulgență, ca nu v-ati opus fățiș ” alegerilor ” alt gen de persoana fizica, atit de subtil cat si ” dragostea ” altora ptr sorina (ce case ridicara pa seama ei !) True Love!!

  7. sa vezi acum oile cum o sa se inghesuie ca la moaste. macar moastele nu au efecte adverse

  8. Bai da o pandemie pentru prosti nu exista?! Am muri cu totii 🙂