3 copii care au furat o masina din Timisoara, prinsi cu ea in Sibiu. De unde au disparut alte autoturisme

TIMISOARA. 14, 15 si 16 ani au trei baieti din Timisoara care au furat o masina din zona Sagului si au ajuns cu ea pana la Sibiu. Acolo au fost prinsi de politisti, iar colegii de la Timisoara au mers dupa ei sa-i aduca acasa si sa-i cerceteze pentru furt.

Cu cateva zile mai devreme, a fost spart un autoturism in Calea Aradului, iar hotii au furat 500 de lei si o cheie de rezerva de la o alta masina parcata in vecinatate. S-au prins rapid care este aceasta, au pornit-o si au plecat cu ea. ‘Sofer’ a fost un baiat de 16 ani, pe care politistii au reusit sa-l prinda si l-au dus in Arest.

Oamenii legii au fost sesizati acum 4 zile si in privinta furtului unei alte masini in Calea Sagului si banuiesc ca in spate s-ar afla tot gasca de minori care da atacul la autoturisme in Timisoara in ultimele saptamani.

De altfel, opiniatimisoarei.ro va informa recent ca s-au inregistrat zeci de spargeri de masini in mai multe cartiere din Timisoara.

CITESTE SI: ‘Cate masini trebuie sa se mai sparga in Timisoara pentru a se lua masuri?’. Zeci de atacuri date in ultimele zile in mai multe cartiere. Foto 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.