Copil adus de urgenta cu elicopterul SMURD la Timisoara, la spital, dupa ce a cazut cu bicicleta 

TIMISOARA. Plimbare sfarsita in spital, pentru un copil de doar 14 ani. Impreuna cu mai multi adulti, acesta se plimba cu bicicleta pe Valea Cenchii, in apropierea orasului Caransebes. La un moment dat, baiatul a cazut cu bicicleta si s-a lovit grav la cap.

CITESTE SI: Se pregatesc noi restrictii, din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID. In Timisoara si mai multe localitati din judet rata de infectare a depasit 1,5 la mia de locuitori 

Imediat s-a dat alarma, iar paramedicii de pe echipajul SMURD au pronit spre locul in care a avut loc accidentul, insotiti si de salvamontisti.

„Paramedicii de pe echipajul SMURD au trebuit sa parcurgă, in cel mai scurt timp, o distanță de aproximativ 3 km pe jos, datorită terenului accidentat, in sprijinul acestora venind și un echipaj al Serviciului Salvamont. Salvatorii ajunși la fata locului, au evaluat rapid starea băiatului, au constatat ca acesta era in stare conștientă, suferind un traumatism cranio-cerebral și alte politraumatisme minore, acordându-i primul ajutor medical și stabilizandu-l”, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Copilul a fost preluat de urgenta de elicopterul SMURD si transportat la spital, la Timisoara, pentru ingrijiri suplimentare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.