Masina de Politie izbita de un BMW, la Timisoara

TIMISOARA. Accident la Timisoara, joi dimineata. Un BMW a lovit o masina de Politie pe strada Alexandru Ioan Cuza, in dreptul bretelei ce duce catre Iulius Town.

CITESTE SI: ‘Locuri de poveste din Timisoara’, o campanie marca opiniatimisoarei.ro. Cazarma si depozit de faina al cetatii, Palatul Dicasterial, cu peste 300 de incaperi, planuit drept parlament regional in Imperiu, ajuns locul in care se infaptuieste justitia la Timisoara. Video

Soferul BMW-ului nu a acordat prioritate politistilor, pe cand acestia se deplasau cu semnalele acustice si luminoase in functiune, catre Calea Aradului. Desi a franat, conducatorul auto, n-a mai putut evita impactul.

Atat autoturismul, cat si masina de Politie au fost avariate. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Traficul in zona a fost blocat pentru cateva minute bune pe prima banda in directia Calea Aradului.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pai daca avea beamveu avea prioritate.
    Jurnaliștii ăștia nu au văzut ca avea numere de MH sau GJ.
    Deci oricum avea prioritate…..
    😛

    • Nu auzea semnalele acustice din cauza manelelor pe care le asculta la maxim🤣

  2. Rog nu uitati si nu blamati, este vorba de un individ din diaspora care s-a intors primavara ptr a contribui la bunastarea Timisoarei si la vot!.