Se cauta un proiectant pentru reabilitarea pasajului de la Fabrica de Zahar din Freidorf, la iesire din Timisoara

TIMISOARA. Batranul pasaj peste calea ferata din vecinatatea Fabricii de Zahar si a parcului industrial din cartierul Freidorf, aflat la iesire din Timisoara catre Utvin si Sanmihai este in planurile primariei pentru reabilitare. Si o asteapta de ani buni.

CITESTE SI: ‘Locuri de poveste din Timisoara’, o campanie marca opiniatimisoarei.ro. Cazarma si depozit de faina al cetatii, Palatul Dicasterial, cu peste 300 de incaperi, planuit drept parlament regional in Imperiu, ajuns locul in care se infaptuieste justitia la Timisoara. Video

Intr-o faza avansata de degradare si tot mai subred, podul, cunoscut si drept pasajul IMAIA, are nevoie urgent de o reabilitare, iar municipalitatea a lansat deocamdata o licitatie pentru gasirea unei firme care sa intocmeasca proiectul in baza documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie la Pasajul Slavici – Polona, construit peste calea ferata Timisoara – Zrenjanin (Serbia).

Licitatia a fost lansata in Sistemul de Achizitii Publice pentru suma de 121.800 lei fara TVA, adica aproximatv 30.000 de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 9 noiembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ar trebui sa faca inainte de inceperea podului, drumul Sag-Sanmihaiu Roman!
    Daca centura se finalizeaza inaintea faceri podului o sa fie dezastru spre SR!
    Si asa este luat ca centura ocolitoare de tiruri de peste 12.5 T.

  2. btw sa puna si stalpi de iluminate cum mergi spre CET SUD! Este bezna totala!

  3. nu mai bine faceti un studiu de preprefezabilitate?