Accident violent, aproape de Timisoara. Masina izbita de tir si aruncata cativa metri. Foto

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, miercuri dimineata, la intrarea pe Autostrada Vestului, langa Timisoara.

O masina a fost lovita de un autotren, aproape de Remetea Mare, iar in urma impactului, autoturismul a fost proiectat in afara soselei, in santul de pe marginea drumului, unde s-a rasturnat.

Soferul masinii a fost grav ranit, iar autoturismul s-a facut praf.

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii, cu modul de descarcerare, si echipajele SMURD si SAJ. Soferul ranit a fost preluat si transportat de urgenta la spital la Timisoara.

Traficul a fost dat peste cap si se estimeaza ca se va relua circulatia normala dupa ora 9.00.

Politistii incearca acum sa stabileasca cine se face vinovat de producerea accidentului.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pe cand radarele fixe si mobile (pe masina nemarcata) pe drumurile tarii si ale judetului si ale Timisoarei si apoi … curatenie? Am inteles ca ar fi mult mai ieftin decat sa avem 10 patrule care nu pot acoperi nici 10 % din necesar.
    Sau alesilor neamului le este teama sa nu fie prinsi cumva ei (si ai lor)?
    Vin alegerile (vine si iarna) si sper sa aud cel putin un candidat la Se-Pa care sa ridice IN CONCRET aceasta problema (dar si similare).
    Frazele de genul vom inbunatatii, vom regandi, vom reorganiza, vom … sunt generalitati fara valoare de intrebuintare. Sau din nou devine valabila (a posteriori) zicala „Dormi baiete dormi in pace, tara deputat/senator te face”
    PS. la iesirile / intrarile in Timisoara, in pasajul M-A, … sunt montate „radare de avertizare??”care servesc insa la ce si cui: mergi cu 45 km/h si el indica 65 si 2 puncte de penalizare.
    Adica suntem cu XX ani in urma EU? In D „am testat” (pe un drum rapid 2*2 benzi, Vmax 100 km/h) un astfel de radar, mergand cu 99 km/h (la GPS, care este cu cca 5 km/h mai mare decat viteza la roata) si ce sa vezi? radarul a indicat exact 99 km/h si dedesubt, era scris cu verde un MULTUMESC. Nu stim, nu vrem, nu ne intereseaza???
    La 45 km/h vine cel din spate cu 65 km/h si te „matura de pe drum”!