Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, asteptat la Timisoara

TIMISOARA. Presedintele Romaniei este asteptat, marti, intr-o vizita la Timisoara.

CITESTE SI: Doar 18 noi imbolnaviri cu COVID in Timisoara si in judet, din foarte putine teste, si un mort, intr-o singura zi. Unde au aparut cazuri noi de coronavirus 

Klaus Iohannis va ajunge dupa pranz si va face o vizita de aproape o ora la fabrica de anvelope din oras, care impineste 20 de ani de la deschiderea diviziei de la Timisoara.

Dupa acest moment, potrivit programului, va merge la sediul firmei de automotive, apartinand aceleiasi companii.

Va reamintim, ultima vizita a presedintelui Iohannis la Timisoara a fost in iarna anului trecut, la evenimentele care au marcat trecerea celor 30 de ani de la Revolutia din 1989.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Se inaugureaza vreun grup sanitar modernizat din vreo scoala ?

  2. am si eu o „opinie politica” sa-i dau , il astept !

  3. Banuiesc ca nu discuta problema poluarii sau faptul ca nu e cel mai potrivit loc pesntru o fabrica de genul asta acolo langa spitalul Victor Babes. Poate face o plimbare pe jos, 5 minute pana la Victor Babes sa vada renovarea parcarii, curtii, una ok facuta de primarie, nu de alta.
    In realitate poate va merge si va ridica in slavi grupul Continental si va indruma primaria sa mai cedeze o parte din Padurea Verde, cand aceasta va fi cedata primariei in totalitate, pentru ca firma Continental sa mai deschida niste hale de productie acolo.
    Ba nu, asta dovedeste ca amplasarea Continental a fost mai mult decat o idee sustinuta doar de primarie, pare a fi o intelegere la nivel superior, de guverne in detrimentul celor ce locuiesc in zona limitrofa acestei fabrici.