CCIA Timis da startul unei noi editii a Salonului Industriei Usoare

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa isi cumpere haine sau incaltaminte sunt asteptati in acest final de saptamana la Centrul Regional de Afaceri pentru o nou editie a Salonului Industriei Usoare.

In perioada 16 – 20 septembrie 2020, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste cea de-a treia editie de vara a Salonului Industriei Usoare, manifestare expozitionala traditionala organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste 25 de ani.

Si-au anuntat participarea companii din intreaga tara, in special producatori, care vor expune spre vanzare o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonturi etc. – la preturi acceptabile pentru toate categoriile de cumparatori.

Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT este pregatit sa intampine vizitatorii cu dulciuri de casa, produse apicole, articole de artizanat, alte articole de sezon.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10.00 – 20.00, iar duminica, intre orele 10.00 – 18.00. Intrarea este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.