Zeci de elevi incep anul scolar intr-o… capela mortuara. Au fost de acord si parintii, si preotii si primarul

Luni a inceput un nou an scolar in Romania. Daca in unele zone din tara sunt probleme cu spatiile, in altele cu lipsa conexiunilor la internet, intr-o localitate s-a gasit o solutie pentru ca zeci de scolari sa nu piarda primele lectii din noul an. Acestia urmeaza sa faca ore intr-o capela mortuara.

CITESTE SI: Scolile din Timis unde elevii primesc masti gratuite inscriptionate cu zilele saptamanii, ca sa se descurajeze refolosirea. Copiii au primit si zeci de lampi UV pentru dezinfectarea claselor 

Solutia a fost gasita de primarul si viceprimarul orasului dobrogean Isaccea. Aici, liceul din localitate este de o jumatate de an in renovare, si desi lucrarile trebuiau finalizate in august, acest lucru nu s-a intamplat.

Astfel, mai marii din Isaccea au decis ca o parte din elevi sa faca ore in sala de sport, altii inghesuiti prin atelierul scolii, iar altii in capela mortuara. Solutia a fost aprobata chiar in Consiliul de Administratie al liceului Constantin Bratescu, impreuna cu Asociatia de parinti, insa a primit si binecuvantarea Parohiei Isaccea, scrie digi24.ro.

Intre timp, lucrarile la liceul din localitate continua si ar urma sa fie finalizate aia in luna februarie a anului viitor, scrie tulceanoastra.ro.

Foto: tulceanoastra.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.