Baiat de 17 ani inecat in Timis. A fost oprita deversarea apelor din doua baraje pentru gasirea tanarului

Interventie a pompierilor din doua judete pentru gasirea unui tanar care s-a inecat miercuri dupa-amiaza in raul Timis, in zona localitatii Zagujeni.

CITESTE SI: Atac in plina strada la Timisoara, tanara talharita. Agresorul, pus la pamant dupa cateva clipe, ca-n filmele americane, de un ofiter de la trupele speciale de interventie 

Baiatul, in varsta de 17 ani, a mers la scaldat cu niste prieteni si, la un moment dat, a disparut sub ape. Amicii lui au dat alarma si au incercat sa-l gaseasca pana la sosirea salvatorilor, dar in zadar.

Pompierii din Caransebes, dar si doi scafandri de la ISU Arad au pornit rapid cautarile.

Pentru a usura munca scafandrilor, s-a decis oprirea deversarii apelor din barajele Poiana Marului si Rusca Teregova.

Pompierii au reusit sa-l gaseasca pe baiat dupa aproape 5 ore, in jurul orei 22.00. Din pacate, medicii care venisera odata cu pompierii la fata locului n-au mai putut face nimic altceva decat sa constate decesul tanarului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.