Si soferitele beau cateodata. Surpriza politistilor pe soseaua Timisoara – Lugoj

TIMISOARA. Alcoolul i-a dat aripi. S-a urcat la volan bauta si fara carnet. A fost decizia unei tinere de 33 de ani care a fost trasa pe dreapta de politisti pe soseaua Timisoara – Lugoj.

CITESTE SI: ‘Locuri de poveste din Timisoara’, o campanie marca opiniatimisoarei.ro. Palatul Baroc, de trei secole un simbol al puterii si al frumosului, martor al momentului istoric de la 3 August 1919. Video 

Agentii supravegheau traficul la Topolovatu Mare cand i-au facut semn tinerei sa opreasca pentru un control de rutina.

Aveau parte de o surpriza. Femeia era bauta si nici nu avea permis de conducere. Cand au testat-o, aparatul a indicat o alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Soferita a fost condusa la spital pentru prelevarea probelor de sange.

S-a ales cu dosar penal pentru conducere fara carnet si pentru ca s-a urcat bauta la volan.

Politistii din Timisoara descopereau si ei un sofer beat pe una din strazile orasului. Omul, in varsta de 53 de ani, avea o alcoolemie de 0,96 la mie. Si lui i-a fost intocmit dosar penal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.