Mesajul dur al lui Raed Arafat pentru cei care nu cred in COVID: Ii asteptam in spitale

Medicul Raed Arafat a transmis un mesaj dur romanilor care nu cred in existenta coronavirusului si care au iesit sa protesteze in duminica seara in capitala.

CITESTE SI: Unde iti poti face testul COVID in Timisoara si in judet pentru a pleca in concediu in Grecia. Laboratoarele anuntate de Ministerul Sanatatii 

Dupa ce a vazut imaginile din Piata Universitatii, cu zeci de oameni, de diferite varste, care au participat la protest fara sa poarte mastile de protectie sau sa pastreze distanta sociala, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a fost scurt si transant la adresa scepticilor si adeptilor teoriilor conspiratiei:”Ii asteptam in spitale„.

CITESTE SI: Romanii care intra in Ungaria, trimisi in carantina. Ultima decizie a guvernului de la Budapesta. Sunt si exceptii 

Raed Arafat a explicat ca este imposibil ca unii dintre cei care au iesit sa protesteze sa nu se infecteze cu noul coronavirus.

O parte dintre ei sunt convins ca nu o sa scape, pentru ca intr-un grup din acesta exista un procent care are virusul si va transmite. Daca sunt fara masti vor transmite altora. Eu stiu ca ei nu cred si nu vor sa creada, dar cand apare boala nu mai ai ce sa spui decat ca medicul ce a facut diagnosticul a gresit si asta o sa auzim…Daca te duci la un astfel de miting fara masti, nu exista cateva persoane sa nu se infecteze. Nu uitati ca avem si unii care au plecat din spitale si de la izolare si au zis ca ei nu mai vor sa stea. E realitatea! Daca te duci in strada si faci acest lucru si nu respecti regulile de protectie, intr- o situatie in care toata lumea spune ca asta trebuie, ajungi sa te imbolnavesti”, a spus seful DSU la Antena 3.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Marș musulmane.Fundul iadului te așteaptă.

  2. necivilizatule!….respecta omul de langa tine, incult ce esti