‘Descinderi’ ale politistilor in Gara de Nord din Timisoara si alte statii CFR din judet, inainte de marea relaxare

TIMISOARA. Actiuni ale politistilor de la Prevenirea Criminalitatii si ale lucratorilor din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Feroviare Timisoara in garile din judet.

CITESTE SI: Containerele de la Padurea Verde nu vor fi mutate, dupa epidemia de coronavirus. Planul Primariei pentru ‘tabara de carantina’ de la Timisoara 

Timp de doua zile, oamenii legii au organizat actiuni de prevenire a furturilor si talhariilor in trenuri si statii CFR, au stat de vorba cu calatorii si le-au dat sfaturi.

Politistii le-au facut o serie intreaga de recomandari de care ar trebui sa tina seama pentru a nu cadea victima raufacatorilor:

-daca in aglomeratie va simtiti inconjurati de persoane dubioase, incercati sa va schimbati locul;

-nu lasați bagajele nesupravegheate si nu va incredeți in persoanele necunoscute care se ofera sa va ”ajute” cu transportul acestora!

-nu lasați obiectele de valoare la vedere;

-intotdeauna, țineți banii sau obiectele de valoare in buzunarul interior al hainei!

-daca va asezati pe scaun, tineti bagajele in brate, in niciun caz spre exterior ori spre vecinul de scaun;

-nu purtati portofelul, banii ori telefonul mobil in buzunarul de la spatele pantalonilor;

-țineți borseta, poseta sau rucsacul sub observație, in fața dumneavoastra!

-nu purtati bani sau alte valori in buzunarele laterale ale hainelor, paltoanelor sau gecilor, acestea fiind locurile cel mai des vizitate de catre hoti;

-daca circulati la ore tarzii, cand sunt putini calatori, asezati-va cat mai aproape de alti pasageri care va inspira incredere!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.