Trei barbati din Timis aveau acasa arme letale. Ce s-a intamplat cand au intrat politistii peste ei

TIMISOARA. Control fulger facut de politistii de la Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase din Timis. In urma unor informatii, oamenii legii au mers pe un ‘fir’ si au gasit arme letale, dar fara autoriatie, la trei barbati.

CITESTE SI: Scandal sfarsit in sange in Banat. Un tanar a murit dupa o lovitura fulgeratoare 

Doi dintre ei, unul de 39 de ani si altul de 62, sunt din satul Iohanisfeld, iar cel de-al treilea, un barbat de 80 de ani este din Peciu Nou.

In urma controlului, politistii au ridicat trei arme lungi, o lunetă, munitia aferenta si o arma scurta, toate din categoria armelor supuse autorizarii.

Deoarece cei trei barbati nu aveau si autorizatie sa poarte aceste arme si sa le foloseasca, politistii au deschis pe numele lor dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.