O noua Ordonanta Militara. Noi decizii anuntate de ministrul de Interne Marcel Vela

Cu patru zile inainte de iesirea din starea de urgenta impusa in urma cu doua luni, ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat o noua Ordonanta Militara, cea de-a 11.

CITESTE SI: Masurile de dupa 15 mai, in stare de alerta, pe care vrea sa le aplice Guvernul. Vezi lista

Ministrul de Interne a anuntat o prelungire a suspendarii zborurilor catre Spania, dar si din aceasta tara catre Romania pana in 14 mai. Nu a fost insa singurul anunt.

Al doilea punct e legat de exceptarea de la masurile de carantinare sau izolare in functie de simptomele Covid 19 pentru personalul navigant, fluvial si maritim care vine din porturi sau tari catalogate ca zone rosii sau galbene in ipoteza in care acest personal navigant nu prezinta simptome si se incadreaza in masurile anuntate in ordonantele anterioare nu e obligat sa intre in izolare sau in carantina
Aceasta masura e sinonima cu cea pentru piloti si echipajele aeronavelor sau pentru soferii camioanelor care transporta marfa

A fost aprobată solicitarea comitetului județean Ialomița de a ridica carantina pentru Țăndărei

 

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/168306811243209/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.