Asa ar arata barbatul care ar fi pierdut 30.000 de euro intr-un supermarket din Timisoara

TIMISOARA. Un plic plin cu 30.000 de euro a fost gasit, joi seara, in supermarketul Kaufland, de pe strada D. Bojinca, din Timisoara (magazinul de langa OMV-ul de pe Calea Sagului). Banii au fost predati Politiei, care a inceput cercetarile pentru identificarea celui care a pierdut cei 30.000 de euro.

CITESTE SI: Plic cu 30.000 de euro, gasit intr-un supermarket din Timisoara. Este cautat cel care a pierdut banii 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, dupa ce au studiat camerele de supraveghere, politistii au ajuns la concluzia ca plicul a cazut din buzunarul unui barbat de 50-55 de ani, a carui identificare este destul de dificila din cauza faptului ca purta o masca de protectie pe fata.

Potrivit surselor „Adevarul”, pe camerele de supraveghere se vede cum barbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru ca nu a cumparat nimic, ca sa nu stea la coada, se strecoara printre barele care directioneaza clientii spre case. Dupa doar cateva secunde, prin locul prin care barbatul s-a strecurat printre barele metalice, trece un client cu un carucior de la roata caruia o angajata a Kaufland ridica un plic.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al judetului Timis au declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca proprietarul banilor inca nu a fost identificat de politisti, insa ancheta este in plina desfasurare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mamă, da știu ca au crescut preturile la kaufland dacă trebuie sa mergi cu 30.000 de euro cash sa faci cumpărături

    • Doar atat ai inteles mai ghita?

      • am inteles ca trebuie sa fi tampit sa mergi cu 30 k cash in 2020 in magazin dar tu ai vazut bani de genu doar cand ai vandut casa si ogoru de pamant a lu ma-ta mare

        • Mare oligofren mai esti mai Ghita. E treaba omului cu cati bani umbla la el, dar ce sa intelegi tu…si batran si prost.

          • tu vorbesti care o astepti pe ma-ta sa vina din schimbu 3 sa iti aduca chipsuri si o adria cola. vorbiti de bani da in afara de ajutoru de somaj ale incasari nu ati vazut

  2. Ghiță, ai mare dreptate !!! Cum să mergi la magazin, cu atâția bani, să nu cumperi nimic și să-ți și cadă din buzunar ?!?