S-au stins inca 3 pacienti infectati cu COVID 19 la Timisoara. Noi decese raportate

TIMISOARA. Continua sa creasca numarul de decese in randul infectatilor cu COVID 19. Conform ultimei raportari a Grupului de Comunicare Strategica, in Romania au fost inregistrati aproape 900 de morti, confirmati cu coronavirus.

CITESTE SI: La Timisoara, iubirea pentru semeni salveaza vieti. Primul pacient vindecat de coronavirus care a donat plasma pentru cei in stare grava la sectia ATI a Spitalului Victor Babes 

Printre ultimele 10 decese anuntate de GCS, vineri dimineata, se numara si 3 pacienti din Timis.

O femeie de 69 ani confirmata cu coronavirus in 30 aprilie a murit in 7 mai si avea AVC sechelar si obezitate.

Apoi un barbat de 81 de ani, confirmat in 1 mai cu COVID 19 a murit in 7 mai, avand hipertensiune arteriala si cariopatie ischemica.

Cel de-al treilea pacient nou raportat ca decedat la Timisoara ave 78 ani. A fost confirmat cu coronavirus in 21 aprilie si s-a stins in 7 mai. Avea atrofie cerebrala, Etilism cronic, hematom subdural stang operat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.