Ultimele imagini de pe santierul conexiunii cu Drumul Boilor. Cand s-ar putea circula pe noul tronson de sosea de langa Timisoara 

TIMISOARA. Avanseaza lucrarile pe santierul deschis pentru realizarea unei conexiuni cu Drumul Boilor, ce va usura viata soferilor care circula intre Timisoara si Mosnita.

CITESTE SI: Vin mai repede primele tramvaie noi la Timisoara, fabricate in Turcia. Anuntul sefului Directiei de Dezvoltare din Primaria Timisoara, Culita Chis 

Dupa ani de tergiversari din cauza exproprierilor, soseaua de aproape 2 kilometri care va avea 2 benzi de circulatie, piste de biciclete si trotuare, iar pe traseu 3 podete incepe sa prinda contur. Au fost realizate retelele de utilitati, iar de curand a fost turnat si primul strat de asfalt pe o portiune din drum.

De asemenea, pe marginea carosabilului au fost facute delimitarile pentru viitoarele trotuare si piste de biciclete.

Conform reprezentantilor Primariei, si in perioada urmatoare se va lucra in ritm accentuat, iar daca nu apar situatii neprevazute, soseaua ar putea fi data in folosinta la sfarsitul lunii iulie – inceputul lunii august.

Lucrarea a fost demarata in iulie 2019 si va costa aproape 13,8 milioane de lei, la care se adauga TVA. Este executata de o asociere de firme, avand-o ca lider pe Super Construct SRL, castigatoarea licitatiei. Companiile din asociere sunt Trans Ar Trust Instalatii SA, Electroechipament SRL si Romtim Instal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.